Idols-winnares Raffaëla door bij The Voice

Idols-winnares Raffaëla Paton is door bij The Voice. Ze versloeg in ‘The Battle’ concurrente Anne Schellekens. Dat bleek vrijdag tijdens de uitzending van The Voice op RTL 4. Hoewel Paton ooit Idols won, is er van haar carrière niet veel terechtgekomen. Enkele maanden na de finale beviel Paton van een baby. “Het is gek om op deze plek te staan. It brings back memories. Bij Idols had ik nog een kleintje in de buik. Nu heb ik haar al een tijdje niet gezien“, snikte ze vrijdag in The Voice.

Paton vindt het moeilijk dat ze door The Voice weinig contact heeft met haar jonge dochtertje. “Ze zit aan de andere kant van het land. Dat is heftig. Haar vader en de hele familie staan achter mijn beslissing. En ik sta er zelf ook achter. Maar soms heb ik het gevoel dat ik een slechte moeder ben.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen