Idols-winnares Raffaëla door bij The Voice

Geplaatst op za 30 okt 2010 om 11:28Idols-winnares Raffaëla Paton is door bij The Voice. Ze versloeg in ‘The Battle’ concurrente Anne Schellekens. Dat bleek vrijdag tijdens de uitzending van The Voice op RTL 4. Hoewel Paton ooit Idols won, is er van haar carrière niet veel terechtgekomen. Enkele maanden na de finale beviel Paton van een baby. “Het is gek om op deze plek te staan. It brings back memories. Bij Idols had ik nog een kleintje in de buik. Nu heb ik haar al een tijdje niet gezien“, snikte ze vrijdag in The Voice.

Paton vindt het moeilijk dat ze door The Voice weinig contact heeft met haar jonge dochtertje. “Ze zit aan de andere kant van het land. Dat is heftig. Haar vader en de hele familie staan achter mijn beslissing. En ik sta er zelf ook achter. Maar soms heb ik het gevoel dat ik een slechte moeder ben.


37 Reacties op “Idols-winnares Raffaëla door bij The Voice”


 1. Anoniem

  Ze zette ook gewoon een goed optreden neer. De andere meid zong redelijk, maar stond erbij als een zoutzak. Je moet wel een beetje een performence kunnen neerzetten.

 2. 2.0

  hoe zit dat nou met die anne waar raffaela de battle tegen deed,… op youtube gaat er een hele discussie los dat ze helemaal geen 18 is maar nog maar 15 of 16, gistere zij martijn ook al op haar 13e deed ze mee aan hollands got talent, dat was toen bij sbs maar het 2e seizoen is tog nog geen 5 jaar geleden???

 3. Kaj

  Reactie op 2.0: Dat vroeg ik me ook al af. Is echt vreemd.

 4. Kaj

  Reactie op 2.0: Ze is zeker weten 16, zoek maar eens op Google. Hier een voorbeeldje: http://bit.ly/aFVvYR (in 2008 deed ze mee aan HGT en toen was ze 13 (in mei)). En op de Wikipedia-pagina van TVOH staat dat ze 16 is.

 5. Marc

  Rafaella vliegt er bij de liveshows uit; mensen zijn klaar met haar, hoe goed ze ook zingt. Die vervelende maniertjes die ze 4 jaar geleden had, heeft ze nog steeds niet afgeleerd. Kromme tenen gisteren toen ze moest huilen …..zo nep!

 6. Richard

  Rafaella is 100% zeker niet nep! Heb het mensje een aantal keren gezien…en geloof mij…tis meer haar eigen onzekerheid. Maar poeh wat een act zette ze gisteren neer. Haar stem geloof ik nu wel…maar het dansen was echt een spektakel op zich toch? Dat andere kind viel helemaal in een zwart gat naast haar. Btw was het weer een erg leuke show om naar te kijken.

 7. Frank

  Ben ik de enige die deze foto elke keer héél irritant vindt?

 8. 50

  “Maar soms heb ik het gevoel dat ik een slechte moeder ben.“
  Ik weet het wel zeker dat je een slechte moeder bent.

 9. De GNK

  Ik erger me echt dood aan dit mens, ze heeft haar kans gehad maar die niet gepakt. Ze koos voor een kind, prima maar nu de kans voor iemand anders! NEXT!

 10. trees

  Reactie op De GNK: belachelijk, waarom zou iemand de draad niet op mogen pakken? Of niet een 2e kans verdienen??

 11. bibi

  ze verdient het niet, mensen zitten niet meer haar te wachten en daarbij is ze ook geen super zangeres

 12. Yossarian

  Ze is misschien heel moeilijk (zowel voor haarzelf als haar omgeving), maar het is natuurlijke totale onzin om te beweren dat ze geen goede zangeres is. Ze is een van de beste van het hele stel, zo niet de allerbeste.

 13. TIm

  Er wordt met geen woord gerept over de door Eric van Tijn geflopte formatie, waar ze afgelopen jaar een nummer mee heeft uitgebracht….ook zo apart, het verhaal dat ze na Idols alle aandacht aan haar kind heeft geschonken is niet waar. Alle nummers flopte, dat is iets anders…..

 14. Anoniem

  Reactie op TIm: Hier is iemand die het begrijpt.
  Raffaela heeft inderdaad meerdere pogingen ondernomen om haar comeback te maken maar dat is nooit gelukt. Misschien komt ze dan toch ergens tekort.
  En of die tranen echt of nep zijn dat weet ik niet. Als ze nep zijn dan is ze nog steeds net zo’n aansteller als 5 jaar geleden. Als ze echt zijn dan is ze duidelijk niet geschikt voor het artiesten-leven. Want als artiest zal ze haar dochter nog veel vaker moeten missen. Als ze daar niet tegen kan dan houdt het op. Dan moet ze maar huisvrouw worden of zo.

 15. Mark1

  Ik begrijp jullie allemaal niet hoor. Ik persoonlijk vond het echt een verademing toen Raffaëla aan de beurt was. Ze was veruit de beste van de avond, de rest was matig tot ronduit slecht. Sommige kandidaten hadden weinig moeite om de pijngrens te bereiken.

 16. Frank

  Reactie op TIm: Noem eens een niet geflopte formatie van Eric van Tijn, op Linda, Roos & Jessica na..

 17. Anoniem

  Reactie op Frank:
  Mai-Tai, nummer 1 in de UK, grammy-nominatie etc

 18. Mike

  Reactie op Frank: Ruth Jacott, heeft 3 succesvolle albums op haar naam staan met Van Tijn & Fluitsma. Pas nadat ze bij hen weg is gegaan is haar carriere in elkaar gezakt. Van Tijn & Fluitsma hebben meer dan 80 hits in Nederland gescoord. Er zullen maar weinig producers zijn die dat kunnen evenaren.

 19. wouter

  wacht effe ik volg the voice niet maar begrijp dat er een idolswinnaar zich weer ingeschreven heeft voor een talenten jacht

 20. Bob Utrecht

  Reactie op Richard:

  Ze is zeker niet nep….

  …totdat de camera’s uitgaan en niemand in de buurt is die ze kan gebruiken. In haar Idolstijd was ze een ongelooflijk vervelende diva die een attitude had waar Mariah Carey zich nog voor zou schamen.

 21. Robin

  Reactie op Anonymous:
  Precies, en vond Raffaela qua zang gisteren ook niet echt goed, heb haar in het verleden bij Idols wel beter horen zingen..

 22. Moppie

  Reactie op bibi:

  Zo is dat Bibi, ik ben het helemaal met je eens, ik vind er ook niks aan.

 23. Lotte

  Raffealla is top! ik krijg elke keer goede zin als ik haar zie optreden

 24. Anoniem

  Reactie op Lotte: Je bent de enige.

 25. Alexander

  Inderdaad.

  Floortje! :'(

 26. inge

  Het zal wel moeilijker voor haar worden, want ze heeft veel hogere concurentie dan het Idols niveau van seizoen 3. Ik heb ook wel zoiets van je hebt je kans gehad dus de titel van The Voice verdient ze niet, maar ik gun het haar ook wel weer!

 27. Edje

  Leuke meid, talentvolle zangeres. Hoe het verder gaat lopen, zal ze zelf bepalen. Gewoon meedoen met deze top-talentenjacht Rafaella. Je hoort er zeker bij!!

 28. Anoniem

  Reactie op Edje: Leuke meid… Hahaha. Grapjas.

 29. Erik

  Ik gun het haar zeker weten wel en gun haar ook de liveshows. Maare die winnende titel gun ik echt een ander. Kijk als ze 2 a 3 liveshows red vind ik dat echt heel leuk voor haar maar meer ook niet. Het zou mooi zijn dat ze net als dewi bij popstars op deze manier weer opnieuw een hit kan gaan scoren. En jah ik hoop ook dat ze bij een eventueel nieuw album net als lisa lois en nikki de kans krijgt met goede mensen te werken en een goed album af te leveren.

 30. Danny van der Sluys

  Ik vond in eerste instantie ook dat ze geen tweede kands verdiende. Maar ik heb begrepen dat ze in een post …eh… na haar bevalling een depressieziekte had gekregen en ook nog eens genaaid was door platenmmaatschappij en managers.

  Nu vind ik dat ze wel een tweede kans verdient en we zullen wel zien tot hoe ver ze gaat komen.

  Wel ik vond het optreden van Jennifer Ewbank aan de afgelopen uitzending van The Voice of Holland ronduit slecht, bleh! Doorgestoken kaart dat ze haar door lieten gaan, dat andere meisje was 10 keer beter!

 31. erofperkf

  Reactie op Marc:

  wat een onzin!

 32. erofperkf

  Reactie op De GNK:

  wat een gezeur, laat haar toch. Er zit een knop op de tv. Als jij het niet aan kan kun je het af zetten!
  Laat iedereen toch in zijn waarde.

 33. Anoniem

  Reactie op Danny van der Sluys: En waarom heeft ze daar -opnieuw- een talentenjacht voor nodig? Kan ze ’t niet op eigen kracht? Blijkbaar niet.

 34. Jen

  Ach, ze zingt aardig maar de finale redt ze toch niet. Maak jullie niet zo druk.

 35. Erik

  Niet zo negatief over Raffaëla.hier in nderland worden ze helaas ook niet zo goed geholpen om een succesvolle carriere op te bouwen dan bijf in engelend etc

 36. cuarenta y tres

  Erg bekrompen reacties, die zich uiten in kritiek op Raffaella, ik zou haast denken dat er mensen reageren die haar kennen en duidelijk niet mogen, niet netjes om dat hier te uiten, may the best one win !!!!

 37. Max

  ze flikt alweer precies hetzelfde als toen met Idols… nu begint ze alweer te miepen dat ze zo zielig is en dat ze haar kindje zo mist.. boehoehoe…
  ze moet gewoon haar mond houden en zingen, daarvoor staat ze daar en niet weer proberen de stemmen van nederland te winnen met haar zielige geneuzel!!
  sneu mokkel is het.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.