Sophie Hilbrand wil niet weg bij BNN

Sophie Hilbrand is moeder en al bijna 35 jaar, maar toch is ze nog lang niet van plan om te vertrekken bij jongerenom- roep BNN. De presentatrice denkt niet dat ze ‘uitgegroeid’ is bij BNN. “Ik snap wel dat mensen soms die gedachte hebben, maar BNN gaat verbreden. Er is ruimte voor nieuwe dingen. Bovendien vind ik mezelf daar nog steeds passen. Ook door de toon en het soort pro- gramma’s. Ik denk dat ik het echt wel op tijd zal zien als ik te oudetaarterig word“, zegt ze in Glamour.

Hoewel Hilbrand nog geen jaar moeder is, wil ze niet minderen met werken. “Ik ben best wel ambitieus, hou heel erg van werken. Ik ben nu zo’n drie dagen per week aan het werk en dat vind ik echt wel minimaal. Ik zou nooit niet kunnen werken. Het is veel te leuk om mee te doen met de wereld.”

De meest recente presentatieklus van Hilbrand, de datingshow ‘Ja Ik Wil… Rutte’, leverde veel kritiek op. In het programma ging Hilbrand op zoek naar de ideale levenspartner voor VVD-leider Mark Rutte. Velen snapten niet waar BNN en Hilbrand zich mee bemoeiden.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen