Nieuw tv-programma voor Sophie Hilbrand

Foto: BNNSophie Hilbrand gaat voor BNN de tv- serie Je Zal Het maar Zijn presenteren. Hierin portretteert de presentatrice elke week drie jongeren met een bijzonder verhaal, zoals een meisje die in de ban is van haar loverboy. “De mensen in Je Zal Het Maar Zijn hebben inspirerende, verbazingwekkende en soms pijnlijke verhalen. Het programma geeft een breed beeld van hoe jongeren hun leven leiden. Ik vind het verrijkend om te zien hoe verschillend die manieren kunnen zijn“, vertelt Hilbrand.

Je Zal Het Maar Zijn gaat op dinsdag 21 september van start. In de eerste aflevering zijn drie jonge mensen te zien die ergens van in de ban zijn. Een meisje in de ban van een loverboy, iemand die gelooft dat God haar kan genezen van kanker en Mark Tuitert, die volledig in de ban is van topsport.

De mensen in de tweede aflevering zijn allemaal ‘kind van’. Hierin is Christina Curry te zien, dochter van Patricia Paay en Adam Curry. Ook duikt Sophie in het leven van een meisje met verstandelijk beperkte ouders en een meisje met criminele ouders. In de derde aflevering zijn drie buitenbeentjes te zien, waaronder een transseksuele kraker en een Hare Krisna-aanhanger.

Je Zal Het Maar Zijn is vanaf 21 september elke dinsdag om 20.25 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen