Musicalcomedy Glee in première op RTL 5

RTL 5 brengt dinsdagavond voor het eerst de Amerikaanse hitserie Glee op de buis. In deze musicalcomedy staat de Glee Club van de McKinley High School centraal. De zang- en dansclub probeert zich terug naar de top te vechten, maar is op school het mikpunt van spot. “Glee is in Amerika een enorm succes. De cast is hot en elk nummer dat voortkomt uit de serie wordt gegarandeerd een hit“, vertelt een zegsvrouw van RTL. “Oprah, de Obama’s, Lady Gaga en Madonna; Glee heeft vele bekende fans.

Glee trapt om half negen af met een dubbele aflevering. Vanaf oktober wordt na Glee de nieuwe komedieserie Modern Family uitgezonden. “We zijn verheugd dat RTL 5 de twee meest succesvolle series van dit moment heeft weten te bemachtigen. De nieuwe dinsdagavond van RTL 5 zal hiermee vleugels krijgen“, zegt RTL 5-baas Remko van Westerloo.

Glee neemt het dinsdag onder meer op tegen de Champions League-wedstrijd FC Twente – Inter Milaan op Nederland 3 en een nieuw seizoen van Desperate Housewives op NET 5. Een voorproefje is online te bekijken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen