Mariska Hulscher: ‘Geen tv-amusement meer’

Mariska Hulscher (46) wil geen amuse- mentsprogramma’s meer presenteren. De presentatrice, vooral bekend van de vroegere RTL 4-titel LookingGood, is te- genwoordig coach en therapeut. “Ik heb het nu superdruk en te weinig tijd voor presenteren. Maar komend najaar ben ik te zien als een van de presentatoren van Bedrijf in Beeld dat RTL Z in de luwte uitzendt. Ik wil alleen nog maar programma’s maken die aansluiten op coachen en ondernemen“, zegt Hulscher in Veronica Magazine.

Hulscher vindt tv-maken nog altijd erg leuk. “Toen LookingGood voor mij ophield, omdat de sponsor geen budget meer wilde vrijmaken voor een presentatrice, was dat voor mij het juiste moment zelf iets te gaan ondernemen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, maar durfde geen afscheid te nemen van televisie.

Ze heeft dus toch een nieuwe passie gevonden. “Coachen is mijn passie en mijn missie. Het is dankbaar om iets voor mensen te betekenen. Als echtscheidingscoach laat ik scheidingen vlotter verlopen door, behalve aan praktische zaken, veel aandacht te besteden aan de emotionele problemen rond een echtscheiding.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen