Holland’s Got Talent-Jacqueline van podiumangst af

Jacqueline Wensing heeft voor het eerst sinds haar mislukte auditie bij Holland’s Got Talent het podium betreden. In de tv- show werd Wensing afgewezen door de jury en daar hield ze podiumangst aan over. “Zaterdag heeft Jacqueline voor het eerst weer op een podium gestaan. Dit was niet van te voren aangekondigd en Jacqueline was behoorlijk zenuwachtig. De 1000 bezoekers waren enthousiast en werkten spontaan mee aan de nieuwe videoclip van Jacqueline“, zegt manager Eric Dikeb.

Wensing voelde zich voor schut gezet door Got Talent en spande een kort geding aan dat ze verloor. “Voor Jacqueline was het grote optreden in Asten een ware vuurdoop, maar het smaakt zeker naar meer. In het buitenland gaat het erg goed. In Nederland is het voor Jacqueline nog moeilijk om van de mislukte auditante-smet af te raken“, vertelt haar manager.

Volgens Dikeb boekt Wensing nu succes in Rusland. Ze zou een ‘lucratief contract’ hebben gesloten met het muziekbedrijf van de Russische Idols-winnaar Dmitry Koldun. “Jacqueline en ik hebben Dmitry persoonlijk ontmoet en afgesproken dat het rocknummer Out of the blue van Dmitry en Jacqueline eind november zal worden uitgebracht.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen