BNN weer op zoek naar nieuw radio- en tv-talent

BNN is weer op zoek naar nieuw radio- en tv-talent voor BNN University, het op- leidingstraject van de jongerenomroep. Jonge durfals die zich in één jaar willen ontwikkelen tot allround programma- maker voor radio of tv, kunnen zich tot 16 oktober aanmelden bij BNN. “Ervaring in de mediawereld is niet van belang“, zegt een woordvoerster van BNN dinsdag. “BNN zoekt mensen die risico’s durven nemen, humor hebben en er helemaal voor willen gaan. De selectieronde vindt plaats in december.

Na een selectieronde in december starten de zestien meest veelbelovende talenten met een stoomcursus van een week. Daarna zijn de studenten minstens twee dagen per week bij BNN aan het werk. De opleiding duurt in het totaal een jaar. Iedere drie maanden vindt er een evaluatie plaats om te kijken of de student bij BNN kan blijven.

Volgens BNN kan BNN University een opstap naar een glansrijke radio- of tv-carrière betekenen. “Dat bewijzen onder anderen Filemon Wesselink en Dennis Storm. Naast deze bekende gezichten zijn er nog veel meer oud-kandidaten die bij BNN werken, zoals bijvoorbeeld Radio 1-verslaggever Jan Willem van Zoest en producer van de Coen en Sander Show Paul Stoel.

Aanmelden kan tot 16 oktober op bnnuniversity.bnn.nl.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen