Albert: ‘Carlo en Irene houden zich niet aan afspraken’

Geplaatst op di 14 sep 2010 om 18:16

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde begrijpt wel waarom Carlo Boszhard en Irene Moors proble- men hebben met het strikken van gasten voor hun RTL-show Life 4 You. Volgens Verlinde houden de twee zich niet aan afspraken. “Ze houden zich niet aan de tijd. Ik weet dat. Ik heb het ook met een paar van mijn collega’s meegemaakt. Die gaan er helemaal naar toe, dan loopt het programma ineens uit, dan mogen ze nog anderhalve minuut praten en dan moet je weg. Het is goed dat zij hun les eens leren“, zegt Verlinde.

Als bekende Nederlanders keer op keer ervaren dat Boszhard en Moors zich niet aan hun afspraken houden, is het gauw afgelopen, zegt Verlinde op Q-music. “Als je dat drie keer meegemaakt hebt, dan denk je ook: ik ben gek, ik ga het nog eens doen. Het wordt steeds moeilijker voor hen om een gast te krijgen.

Boszhard verklapte zondag in Life 4 You dat veel BN’ers zijn uitnodiging naast zich neer hebben gelegd. Hij noemde Christine van der Horst, Hans van der Togt, Paul de Leeuw en Yvon Jaspers. “Volgens mij heeft Yvon Jaspers een hekel aan ons“, merkte Boszhard nog op.
46 Reacties op “Albert: ‘Carlo en Irene houden zich niet aan afspraken’”


 1. Kansberekeningbabe

  92 % kans dat Carlo NU Erland belt

 2. Kansberekeningbabe

  1 % kans dat Erland nu Albert belt , terwijl hij het toch aan Carlo beloofd heeft

 3. MediaMagnet

  100 % kans dat Albert op mannen valt.

 4. Michiel

  80% kans dat de komende weken nog meer BN’ers gaan melden wat Carlo en Irene hen aangedaan hebben en waarom ze niet op zondagmiddag te gast willen zijn.

 5. Stille

  moet erg lachen om post 1 en 2, zo ontzettend waar :-)

 6. simon

  Reactie op Kansberekeningbabe:

  Heeft iemand al eens gezegd dat dit erg vermoeiend is? En helemaal niet grappig? Behalve dan stille blijkbaar….

 7. Olga

  @ Simon: 99% kans dat iemand dat al eens gezegd heeft!

 8. Richard

  Christine wilde niet komen? die is toch helemaal verzot op Carlo?

 9. Duzz

  albert had weer eenz wat te melden hoor..

 10. Ben

  Christine woont toch tegenwoordig in de USA? (jammergenoeg, ze mag wel eens terugkomen op de buis in de nacht!)

 11. Richard

  Reactie op Ben:
  Nee ze woont gewoon nog in Nederland.. Palm Beach is een verzinsel.. populair gedrag vertonen heet dat

 12. NRG - 5 jaar isoaps.nl

  Hahahahahahahahahahahaha.
  Er wordt hier echt een mug een olifant gemaakt.

 13. Anoniem

  Van een kleine mini mug een vette olifant

 14. Ben

  Reactie op Richard: Ondanks dat ze een diva is natuurlijk had ik dat niet van haar verwacht, maargoed beetje raar gedrag. Wel blijf ik erbij dat ze van mij terug mag keren!

 15. De ECHTE kenner

  Reactie op Anonymous:
  Gaat dit over Christine? Dan klopt het wel.. Vette Olifant.. Goede verbouwing trouwens

 16. Rolf

  wat is die verlinde toch een heel zielige pisnicht!

 17. donnie

  hahaha het modder gooien is begonnen bij RTL. Albert loopt enorm naast zijn schoenen sinds my name is een succes is. Nu denkt ie dat ie god is en alles kan zeggen… Hoogmoed komt voor de val Kwalbert

 18. Anonymous

  Dacht dat alleen de Telegraaf de berichtgeving hier serieus nam. Maar Albert Verlinde dus ook. Dat is toch een compliment voor de mediacourant. Hoorde vanmiddag op de radio dat Life4You geen enkel probleem heeft met gasten en dat het ging om een onderwerp in het programma. Wie komt er niet en wie komt er wel. Grappig dat dat nieuws is waar iedereen zich druk om maakt. Ben benieuwd wie er komende week niet komen. Ik ga kijken. Ik denk sowieso Albert Verlinde niet en nooit meer.

 19. Rob

  Life 4 You is de reclame folder van RTL.

 20. dennis

  ik denk dat Albert vooral negatieve dingen zegt omdat zijn eigen musicals misschien minder voorkomen dat die van de concurrent… maar ja, daar heeft ie toch zijn eigen programma toch?

 21. martijn

  http://www.youtube.com/watch?v=yj5wk2pQtj4

 22. Jeroen

  Wat een onzin reactie van Kwalbert. Die snapt er ook niks van. Expres laten ze bij Life 4 You zien wie niet in de show komen en vervolgens wie wel. Dat ze het eerste laten weten, is gewoon om juist te benadrukken wie wel komen. Betekent dus niet dat er geen gasten komen. Zei Irene vanmiddag in de Coen en Sander show. Misschien een nieuwsitempje waard?

 23. TeeVeetje

  Vaak heb ik hier gezegd dat die twee Varkenskoppen Carlo en Zussie er niks van kunnen . Ze hebben trouwens geluk dat hun programma gesponsord is want Life for You is eigenlijk te duur voor de matige kijkcijfers die het haalt . Als het in eigen beheer van RTL was geweest dan hadden die twee nu werkeloos geweest . Dit zelfde geld voor het mislukte programma Koffietijd , je kan er op wachten dat het van de buis gehaald word .

 24. edwin

  Kan het er niks mee te maken hebben dat Life4You gesponsord wordt door de concurent van Albert?

 25. Rolf

  waar blijven de ‘[echte sterren van weleer? ik mis ze zo in mijn regie, grote namen die een show kunnen dragen, ik moet nu werken met nitwits,wannabe’s en huppelkutjes met soms een mooi maar leeg hoofdje,ze lopen tijden de repetitie alleen maar te zeiken over hun kleding..ik wordt er zo moe van!

 26. Anoniem

  Jort Kelder bij DWDD, geweldige tv :D

 27. Marco Verha

  Reactie op TeeVeetje: Ik ken jouw kop en bij deze tekst doe je precies wat ik van je vindt…..je bent echt heel dom

 28. hans

  Koffietijd gaat heel erg goed voor het tijdstip,gister meer dan 200.000,en dat is ok om 10 uur,marktaandeel is heel hoog!!! Dus laat je eerst es informeren voordat je wat schreeuwr idem dito voor Life for You op de zondag.En nee heb geen Rtlaandelen…….

 29. Jan-Joost

  Reactie op Michiel: 100% een rel binnen RTL. 100% ook dat binnen RTL Albert altijd boven aan staat qua waardering van Erland. 50% kans dat Erland nu zegt dat Albert moet dimmen.

 30. Jan-Joost

  En Irene zal Boulevard waarschijnlijk nooit meer presenteren. Een kans van 80% dat Irene Moors met Carlo kwaad mailt over Albert en 90% dat Irene de middelvinger opsteekt voor een invalbeurd bij Boulevard.

 31. simone

  Niemand wil er komen? de zure mensen blijven lekker thuis en de leuke blijven nu over. ik zit voor de buis. zondag Jan Smit en Enrique Iglesias!

 32. gijs

  is albert nou scheel op deze foto?

 33. David (2)

  Reactie op Jan-Joost:
  100% kans dat je invalbeurt met een t schrijft.

 34. Lisa

  Reactie op TeeVeetje:

  Ze scoren 18 % op de zondagmiddag.. Wie doet ze dat na?

 35. Ik was erbij

  De ene loser heeft iets te zeggen over twee andere losers. De pot en de ketel en zo.

 36. dnt

  Albert is een humorloze man. Carlo en Irene bedoelden het juist grappig dat er bepaalde gasten niet kwamen, paul de leeuw en yvon jaspers zijn gewoon druk met opnames.. Al met al zal dit gekakel hopelijk positief zijn voor de kijkcijfers van life4you.. Irene is 1 van de beste presentatrices van de Nederlandse televisie

 37. Lies

  OT: DWDD Pieter en Nina eisen ontslag Jort Kelder
  http://925.nl/archief/2010/09/15/storms-in-glas-modder

 38. Anoniem

  Reactie op Lies: Bedankt Lies! Heerlijk, zo snel even een kijkje achter de schermen.

 39. Heleen

  Reactie op Lies: Sorry, was naam vergeten in te vullen.

 40. Heleen

  Reactie op Lies: Staat nu ook op de Telegraaf site. Maar jij was sneller!!

 41. Sander

  Albert, moet niet zo zeuren. Hij weet best hoe live-televisie werkt, wat uitloopt bij interesante onderwerpen/gasten. Hoe vaak word er niet een onderwerp bij Boulevard doorgeschoven, omdat er langer wordt gediscussierd of met iemand gepraat aan de telefoon of in de studio. Boulevard kan het dan makkelijk naar de dag erop schuiven. Dat gebeurt overigens nooit bij een onderdeel als stem mee tv (sponsoritem mediamarkt).
  Voor de rest is het een non-discussie, want ook bijv. Yvon Jaspers komt nooit dus kan dan ook geen eerdere ervaringen hebben?

 42. Jan-Joost

  Reactie op David (2): Ik geef jou 100% gelijk!

 43. Jan-Joost

  Reactie op Lies: Het was bijna 25% kans op een vuistslag in De Wereld Draait Door tussen Nina, Pieter en Jort. En nog altijd vraag ik mij af waarom Mathijs met zijn handen over elkaar er bij zat. Is dat het nieuwe presenteren anno 2010. 2 kemphanen en 1 iemand die de boel maar toekijkt? De Wereld Draait Door is aan het verslijten qua kijkcijfers, maar ook qua format. Niet voor niets bedenkt Mathijs van Nieuwkerk een tv-programma over de programma’s van die avond. Hij is het na 5 seizoenen gewoon zat. Nog 2 seizoenen DWDD en dan wil echt “iets nieuws” beginnen!

 44. Lies

  Reactie op Jan-Joost: Deel jij het bed met onze Kansberekeningbabe?

 45. mark

  L4Y is gewoon Telekids voor volwassenen, lekker ongescripte no nonsense tv, waarin alles kan en mag, de meeste bn-ers die er komen vinden het zelfs leuk, en die b-artiesten al helemaal, want dit is het enige programma op tv waar ze hun singles kunnen promoten. Lekker zondagmiddag-gevoel, daarom trekt het ook elke week tegen de 1.000.000 kijkers. Bn-ers die iets te promoten hebben moeten maar naar P&W of DWDD gaan, dan heb je precies 7 minuten de tijd, zonder dat het uitloopt. L4Y moet gewoon zo blijven als nu, niet dat gehaaste en gescripte van DWDD en P&W.

 46. Venniels6

  http://www.telegraaf.nl/prive/7656591/__Albert_begrijpt_boycot_Life_4_You__.html?sn=prive

  hier een heeeeeeeeeeeeeeeel anderverhaal..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.