Albert: ‘Carlo en Irene houden zich niet aan afspraken’

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde begrijpt wel waarom Carlo Boszhard en Irene Moors proble- men hebben met het strikken van gasten voor hun RTL-show Life 4 You. Volgens Verlinde houden de twee zich niet aan afspraken. “Ze houden zich niet aan de tijd. Ik weet dat. Ik heb het ook met een paar van mijn collega’s meegemaakt. Die gaan er helemaal naar toe, dan loopt het programma ineens uit, dan mogen ze nog anderhalve minuut praten en dan moet je weg. Het is goed dat zij hun les eens leren“, zegt Verlinde.

Als bekende Nederlanders keer op keer ervaren dat Boszhard en Moors zich niet aan hun afspraken houden, is het gauw afgelopen, zegt Verlinde op Q-music. “Als je dat drie keer meegemaakt hebt, dan denk je ook: ik ben gek, ik ga het nog eens doen. Het wordt steeds moeilijker voor hen om een gast te krijgen.

Boszhard verklapte zondag in Life 4 You dat veel BN’ers zijn uitnodiging naast zich neer hebben gelegd. Hij noemde Christine van der Horst, Hans van der Togt, Paul de Leeuw en Yvon Jaspers. “Volgens mij heeft Yvon Jaspers een hekel aan ons“, merkte Boszhard nog op.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen