Peter van der Vorst tekent nieuw contract bij RTL 4

Peter van der Vorst heeft dinsdag een nieuw tweejarig contract getekend bij RTL 4. Hij blijft te zien in de programma’s Bouwval Gezocht, RTL Boulevard en Van Der Vorst ziet sterren. “Peter heeft van nature een bepaalde nieuwsgierigheid. Hij is journalistiek onderlegd en weet dit te koppelen aan entertainment. Dat maakt hem bijzonder waardevol voor programma’s zoals RTL Boulevard en Van Der Vorst Ziet Ster- ren“, zegt programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4.

Van der Vorst is blij met het nieuwe contract. “Ik ben er trots op dat RTL 4 weer het vertrouwen in mij uitspreekt en ik ben blij door te kunnen blijven gaan met het programma van mijn dromen: Van Der Vorst Ziet Sterren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen