Laatste seizoen ER vanaf september op Nederland 3

Twee jaar na uitzending in Amerika, start de AVRO op 12 september met het laat- ste, vijftiende seizoen van de populaire ziekenhuisserie ER op Nederland 3. Wekelijks op de zondagavond om 22.40 uur zal de kijker in 22 nieuwe episodes weer getuige zijn van de gebeurtenissen in het stedelijk academisch ziekenhuis Country General in Chicago. In het aller- laatste seizoen keren een aantal oude bekenden terug, waaronder acteur George Clooney, die jarenlang dr. Doug Ross speelde.

De AVRO is trots op de uitzendrechten van ER. “Naast The Simpsons is ER één van de langstlopende Amerikaanse tv shows ooit, en terecht: door haar succesvolle mix van geweldige en gedenkwaardige karakters, sterke cast en indrukwekkende actie scènes loopt dit medische drama ver voor op soortgelijke medische series als Chicago Hope en Grey’s Anatomy“, zegt een woordvoerster.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen