Mark Rutte: ‘BNN lijkt wel Omroep MAX’

Foto: Nick van OrmondtMark Rutte gaat maandag niet kijken naar de datingshow ‘Ja Ik Wil… Rutte’ op Nederland 3. Hij vindt het vreemd dat BNN voor hem op zoek gaat naar een levenspartner. “BNN lijkt wel een beetje Omroep MAX. MAX is nog moderner. Het is toch heel raar dat je in Nederland niet zonder partner zou mogen leven. Het is heel gek, eigenlijk. Maar ze moeten het zelf weten. Er is vrijheid van pers en meningsuiting“, vertelt Rutte op 3FM. “Ik zeg niets over mijn liefdesleven. Dat is voor mij privé.

Sophie Hilbrand, de presentatrice van de show, is zich van geen kwaad bewust. “Het is toch het toppunt van democratie als je je mag bemoeien met de vrouw van de premier?“, zegt ze in dagblad Metro. “Het lijkt ons alleen maar goed als Rutte versterkt wordt door een leuke vrouw naast zich. Kijk eens hoe leuk Alexander door Máxima is geworden!

Ja Ik Wil… Rutte maakt onderdeel uit van TV Lab, een themaweek waarin omroepen nieuwe programma’s uitproberen op Nederland 3. De Rutte-show is om 20.55 uur te zien bij de publieke omroep.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen