Bekende acteurs in tv-show Op Zoek Naar Zorro

Foto: AVROGTST-gezicht Roman van der Werff en musicalacteur Tommie Christiaan doen mee aan de AVRO-show Op Zoek Naar Zorro. Samen met tien andere kandi- daten hebben zij de liveshows van het programma bereikt, bleek zondag tijdens de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt in Amsterdam. Daar presenteerde het elftal zich aan het publiek. “Het talent is bijzonder hoog dit jaar en een groot aantal Zorro’s is nog niet eerder in aan- raking geweest met musicals“, zegt een AVRO-woordvoerster.

De elf potentiële Zorro’s hebben al het nodige achter de rug. “Dat is einde dit jaar terug zien in de eerste uitzending van Op zoek naar Zorro. Daarin wordt een overzicht gegeven van het concert, de workshops, de audities en alle spanningen voor en achter de schermen op weg naar de eerste live show. Nu maken de heren zich op voor een periode waarin ze naast hun eigen werkzaamheden zang en dansles krijgen en zich voorbereiden op wat gaat komen.”

Tommie Christiaan haalde twee jaar geleden ook de liveshows van Op Zoek Naar Joseph, maar koos er op het laatste moment voor om niet mee te doen, omdat hij een hoofdrol aangeboden kreeg in de musical High School Musical.

Roman van der Werff deed ooit audities voor Popstars The Rivals en Idols 2 en speelde later mee in musicals als High School Musical en Joseph. Dit jaar was hij te zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen