Marc-Marie vervangt Gerard in zaterdagavondshow

Marc-Marie Huijbregts zal in plaats van Gerard Joling de nieuwe zaterdagavond- show met Beau van Erven Dorens gaan presenteren op SBS 6. ‘De Zaterdag- avondshow met Geer & Beau’ wordt ‘De Zaterdagavondshow met Marc-Marie & Beau’, omdat Joling overwerkt is. “Ik heb teveel hooi op m’n vork genomen en ben overwerkt. Op doktersadvies moet ik nu echt rust nemen de komende tijd. Ik vind het ontzettend vervelend, maar m’n gezondheid gaat nu even voor“, vertelt de presentator.

Van Erven Dorens heeft begrip voor de keuze van Joling. “Het is wel een ongelooflijk spijtig verhaal, want Gerard en ik verheugden ons er zeer op om dat samen te gaan doen. Ik kan het goed met hem vinden. Voor Gerard was het ontzettend leuk om eens een show te presenteren die niet gaat over talenten ontdekken. Maar ik begrijp het ook wel. Hij is zo ontzettend druk.

Hij vindt Huijbregts een goede vervanger. “Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren tussen ons en ik verheug me er ook op om te zien hoe hij voor het eerst in zijn leven in zo’n grote show staat. Dat wordt ontzettend grappig. Dat wordt een ontdekking. Spontane televisie, is de mooiste televisie die er is.

Huijbregts tekende kort geleden een contract bij SBS 6 en is momenteel te zien als jurylid van Popstars op de vrijdagavond. Nu zal de cabaretier dus ook zijn opwachting maken op de zaterdagavond. De zaterdagavondshow staat in het teken van dromen van kijkers en wordt geproduceerd door Paul de Leeuw.

De Zaterdagavondshow met Marc-Marie & Beau gaat op 21 augustus om 20.30 uur van start op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen