Irene Moors en Peter van der Vorst nieuw in Koffietijd

Geplaatst op Sat 14 Aug 2010 om 13:34Foto: Nick van OrmondtIrene Moors en Peter van der Vorst zijn komend seizoen regelmatig te zien aan de koffietafel van het ochtendprogramma Koffietijd op RTL 4. Ze zullen invallen als vaste presentatoren Loretta Schrijver en Quinty Trustfull verhinderd zijn. Dat heeft Evert Santegoeds vrijdag gemeld in SBS Shownieuws. Koffietijd was in april en mei dagelijks te zien om tien uur ‘s ochtends op RTL 4. De tv-show begon succesvol, maar zakte al snel richting de 100 duizend kijkers. Het nieuwe seizoen begint op 23 augustus.


14 Reacties op “Irene Moors en Peter van der Vorst nieuw in Koffietijd”


 1. Daniël

  Leuk!!

  Irene Moors vind ik de leukse vrouwelijke presentator van RTL.
  Bij Let’s Dance deed ze het erg goed! Alleen mag het voor mij wel ietsjes minder rommeliger

 2. Anonymous

  En Loretta ook het nieuws laten doen.

 3. Naamloos!

  Inderdaad leuk dat het terug komt, ik gun het goede cijfers.
  Het is leuk dat presentatoren worden afgewisseld, dan wordt het ook allemaal niet te eentonig.

  Hoop dat dit niet het laatste seizoen wordt en dat het het ochtendprogramma van Max kan verslaan.

 4. Fleur

  Hopelijk zal Koffietijd in een volgend seizoen aandacht schenken aan de emancipatie. Juist met dit knullige programma kan RTL vrouwen bereiken die denken dat zij nog steeds de man horen te dienen in plaats van aan hun eigen carrière te denken. Natuurlijk begrijp ik dat dit de doelgroep is, maar de behandelde onderwerpen helpen deze vrouwen eerder achteruit dan vooruit.

 5. Anonymous

  Zien we Pernille La Lau ook nog in Koffietijd?
  Afgelopen seizoen werd bekend gemaakt dat zij de vaste vervangster zou zijn voor Quinty en Loretta, maar tot op heben is ze nog niet te zien geweest.

 6. JAAP

  NIETS VAN WAAR!!!!!

 7. Fan

  Peter’s grote wens om een ochtend programma te mogen presenteren ..al is het maar als invaller :-)

 8. TeeVeetje

  Brrrrrrrrrrrrrrrr straks in één programma die twee verschrikkelijke brekebenen van RTL , Irene Moors en Quinty Trustfull , dat gaat verschrikkelijke giegel-tv opleveren , en wulpse Irene Moors zal bij iedere jongeman die in het programma verschijnt letterlijk van haar stoel glijden , en domme Ouinty zal er keihard om lachen . Wat kunnen ze een mens toch aan doen zeg !!!!!!!!!!!

 9. Theo vd Kof

  Peter en Irene KOFFIETIJD ! Perfect… serieus…………….
  Peter is absoluut de jonge Hans v Willigenburg op gebied van interesses en ook hoe hij praat. En Irene is nu op een leeftijd – sorry Irene – dat ze heus wel dat sopperige gedoe met TakeThatzangers enzo achter zich kan laten. Zij is een hele goed vervanger van Mireille, misschien wel leuker want energieker. Dit duo is eigenlijk veel beter dan dierenvrouwtje en lekker wijf

 10. Jasper

  Onzin !!! Ze gaan het allebei niet doen.

 11. LK

  Reactie op TeeVeetje:

  Irene is alleen ‘hysterisch’ bij life&cooking/life4you. Bij programma’s als ‘Doe een Wens’ en Let’s Dance was ze toch ook rustiger! Doe jij nou gewoon even normaal in plaats van gelijk zo overdreven te reageren op nieuwsberichten!

 12. !#Michael#!

  Op zich grote namen in Koffietijd!

  – Quinty Trustfull (EH&T gemiddeld 800dznd)

  – Irene Moors (L4Y gemiddeld 800dzdn)

  – Peter van der Vorst (ziet sterren gemiddeld 1mln)

  – Loretta Schrijver (bekend van het RTL Nieuws en Max en Loretta)

  Als ze Koffietijd nu ook gewoon prime time flink promoten! Moet het wel gemiddeld 300dznd kijkers halen!

 13. Anonymous

  Ben je klaar mee als die 2 komen ,pffffff
  drukke lui .

 14. adje

  Nou, nee!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.