Gordon presenteert mannengroep in Holland’s Got Talent

Geplaatst op za 21 aug 2010 om 15:20

Foto: Nick van OrmondtGordon lanceert op 29 augustus zijn nieuwe mannengroep ‘Los Angeles, the voices!’ op de Amsterdamse Uitmarkt en om de formatie extra goed te pluggen, treedt hij er op 10 september mee op in de finale van het populaire Holland’s Got Talent op RTL 4. “Daar geven zij hun eerste debuutoptreden als groep op tv met hun eerste single, getiteld ‘Ware Liefde’“, vertelt Gordons woordvoerder. “Het debuutalbum van Los Angeles, the voices! verschijnt vervolgens op 1 november.

Gordon deed enkele maanden geleden een oproep aan zingend Nederland voor het formeren van een zanggroep welke geënt was op bestaande successen als ‘Il Divo’ en ‘Canadian Tenors’. De nieuwe formatie zal naast Gordon bestaan uit Richy Brown (X Factor), Peter William Strykes, Roy van den Akker en Remko Harms (Op Zoek Naar Joseph).

Los Angeles, the voices! gaat naast Nederlands ook in het Engels, Frans en Spaans zingen. “Het is een onwerkelijk goed project geworden waar zoveel bezieling in zit dat ik denk dat mensen hier echt door geraakt worden. Ook de ‘nieuwe’ gezichten in deze formatie geven het een frisse uitstraling en ze kunnen allen zo geweldig zingen dat het samenwerken met hen een droom is voor elke muzikant“, zegt Gordon.
28 Reacties op “Gordon presenteert mannengroep in Holland’s Got Talent”


 1. rogier

  Ach ach ach……
  geen woorden voor………..

 2. Peter

  Reactie op rogier:
  En misschien is dat ook maar beter zo. Zal toch wel weer veel zure zult volgen…zo jammer altijd, zeg het maar bij voorbaat al…

 3. Jurgen

  In het verleden heeft Gordon nog wel goede nummers gemaakt, maar de laatste jaren is zijn zang er niet op vooruit gegaan. Vind hem overigens wel een grappige vent, doet het goed in de jury van HGT.

 4. Sven L.

  ben benieuwd… eerst maar afwachten, niet meteen neersabelen!

 5. noname

  Gordon doet HGT goed!

 6. Anonymouse

  Wat een ontzettend slechte bandnaam !!

 7. Martijn

  Hij is de laatste tijd een stuk beter naar voren gekomen op tv en in de media, dat is positief. Ik gun hem nu wel een succesje!

 8. Rik

  Als ik me niet vergis had Gordon zelf solo al eens een hit met ‘Ware Liefde’. Deze nieuwe single zal waarschijnlijk niet dezelfde zijn, toch?

 9. Maurits

  Kennen jullie ALL MUSIC nog? Ook goede stemmen, leuk concept alleen nooit gelukt

 10. Joost

  We gaan het zien, hopelijk is het goed! Vind alleen de naam van de band niet geweldig, maargoed.

 11. Ano Nymous

  O nee HE? Niet nog meer aandacht voor deze medianicht.
  Kwal.

 12. Chriz

  Reactie op Anonymouse: Ben het er helemaal mee eens
  :s

 13. George

  Grappig, als het om Gordon gaat, doemen meteen weer die twee kanten op: mensen die hem haten en mensen die fan van hem zijn. Vermoeiend ritueel. Gordon is natuurlijk gewoon een irritante zelfoverschatte valse zak hooi… maar dat terzijde :-)

 14. Anoniem

  Die foto kan echt niet plaats aub. een andere bij een bericht over Gordon.

 15. Jurgen

  Reactie op Anonymous: Die foto erboven van Beau van Erven Dorens en Marc-Marie Huijbregts is nog veel erger!

 16. Robbieboy

  Ik gun hem wel weer wat sucses in de muziek

 17. 2.0

  xsie dat aflevering 7 de afgelopen liveshow van hollands got talent nu wel ineens gratis is, zou dit een foutje zijn??? of snappen ze bij rtl dat dat niet gaat werken? rtlboulevard is nog wel 99ct

 18. ik

  Kunnen we Gordon niet even uitzetten? Of wegzappen? Pffff…

 19. Ton

  Met een stem als die van Roy van den Akker heeft de groep wel wat in huis.
  Kan Gordon zich niet beter beperken tot coaching?

 20. cathy de koning-post

  met peter william strykes kom het met de groep wel goed .Hij heeft al jaren ervaring. En heeft in verschillende bands gezeten. Ik kan hem nog van vroeger. Hij heeft mijn les gegeven jaar in de jaren 1981/1982 en hij kan mijn oom rick the vito dat is ook een zanger

 21. simon

  Tja, Gorden, mmmm, nou niet direct mijn favoriet, al is het wel een vak man.
  Dat ie Peter Strykes naar voren schuift in zijn band is minimaal hoopgevend.
  Wanneer je een zanger van dat formaat en met zo’n geweldige stem de ruimte geeft, dan wil ik wel mijn vooringenomenheid met betrekking tot onze relnicht inslikken. Dus zal ik met veel interesse deze jongens gaan beluisteren. Jammer dat hun eerste nummer nederlands talig is. Maar goed, er zit kwaliteit in deze groep, dus wie weet krijgen we eindelijk een interessante tekst op een goede melodie , want het drie J’s niveau overstijgt.. ;)

 22. jaap

  wat een KUT nummer

 23. ik

  dat kan toch niet voor holland dat is gewoon te slecht wat een KUT!!!!!!!!!!! NUMMER

 24. fanny moreno

  Echt jammer dat die Gordon er in zit. Hij verpest het voor de groep die wel goed kan zingen. Waarom sterren uit Les Miserables als achtergrondkoortje van Gordon mogen dienen is mij een raadsel. Die zij gewoon te goed voor dit zooitje. En het nummer is BAGGER!!!!!!!!!!!! Jaren nul werk waar niemand op zit te wachten behalve de relvolgers van Gordon Blue.

 25. J. de Hoop

  je kan lullen wat je wilt, maar ik vind het wel een topnummer, topidee en topformatie!

 26. Trijntje

  Reactie op J. de Hoop:
  Helemaal mee ens. Geweldig nummer. Hop het snel te kunnen downloaden.

 27. ik

  niet mee eens het is gewoon een slecht NUMMER !!!!!!!!!!!

 28. sander

  die kan helemaal niet zingen
  die zingt harstikke vals

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.