Gordon presenteert mannengroep in Holland’s Got Talent

Foto: Nick van OrmondtGordon lanceert op 29 augustus zijn nieuwe mannengroep ‘Los Angeles, the voices!’ op de Amsterdamse Uitmarkt en om de formatie extra goed te pluggen, treedt hij er op 10 september mee op in de finale van het populaire Holland’s Got Talent op RTL 4. “Daar geven zij hun eerste debuutoptreden als groep op tv met hun eerste single, getiteld ‘Ware Liefde’“, vertelt Gordons woordvoerder. “Het debuutalbum van Los Angeles, the voices! verschijnt vervolgens op 1 november.

Gordon deed enkele maanden geleden een oproep aan zingend Nederland voor het formeren van een zanggroep welke geënt was op bestaande successen als ‘Il Divo’ en ‘Canadian Tenors’. De nieuwe formatie zal naast Gordon bestaan uit Richy Brown (X Factor), Peter William Strykes, Roy van den Akker en Remko Harms (Op Zoek Naar Joseph).

Los Angeles, the voices! gaat naast Nederlands ook in het Engels, Frans en Spaans zingen. “Het is een onwerkelijk goed project geworden waar zoveel bezieling in zit dat ik denk dat mensen hier echt door geraakt worden. Ook de ‘nieuwe’ gezichten in deze formatie geven het een frisse uitstraling en ze kunnen allen zo geweldig zingen dat het samenwerken met hen een droom is voor elke muzikant“, zegt Gordon.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen