Beau en Marc-Marie in voetsporen Paul de Leeuw

Beau van Erven Dorens en Marc-Marie Huijbregts gaan zaterdagavond van start met De Zaterdagavond met Marc-Marie en Beau, de eerste grote SBS-première van het nieuwe televisieseizoen. Het tweetal, dat nog nooit eerder met elkaar werkte, treedt in de voetsporen van Paul de Leeuw. De Leeuw vervulde jarenlang wensen van kijkers in zijn Nederland 1-weekendshows, maar is daar mee gestopt. Nu is De Leeuw producent van de soortgelijke show van het nieuwe duo Beau en Marc-Marie.

Van Erven Dorens en Huijbregts nemen het met hun televisieshow op tegen het programma Stedenspel van Yolanthe Cabau van Kasbergen op Nederland 1 en een registratie van de theatervoorstelling Posi-Tien van Tineke Schouten op RTL 4. “SBS 6 gaat over de miljoen kijkers heen. De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau wordt een succes“, zegt tv-kenner Bert van der Veer.

SBS 6 verwacht dat het overnemen van de succesformule van Paul de Leeuw veel kijkers gaat opleveren. “Toen bekend werd dat Paul zou stoppen in het weekend, bedacht Tijna Nijkamp, programmaleider van SBS, dat het wel heel zonde zou zijn als zo’n format in de kast zou verdwijnen. Ze kwam met het idee om net zo’n show bij SBS 6 te maken, met het productieteam van Paul de Leeuw. Ik denk dat het ontzettend leuk gaat worden“, zegt Van Erven Dorens in Televizier.

De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau gaat om 20.30 uur van start op SBS 6. Aansluitend, om 21.30 uur, start een nieuwe serie van Het Beste Idee van Nederland met Tooske Ragas en Henkjan Smits.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen