Beau en Marc-Marie in voetsporen Paul de Leeuw

Geplaatst op za 21 aug 2010 om 16:00

Beau van Erven Dorens en Marc-Marie Huijbregts gaan zaterdagavond van start met De Zaterdagavond met Marc-Marie en Beau, de eerste grote SBS-première van het nieuwe televisieseizoen. Het tweetal, dat nog nooit eerder met elkaar werkte, treedt in de voetsporen van Paul de Leeuw. De Leeuw vervulde jarenlang wensen van kijkers in zijn Nederland 1-weekendshows, maar is daar mee gestopt. Nu is De Leeuw producent van de soortgelijke show van het nieuwe duo Beau en Marc-Marie.

Van Erven Dorens en Huijbregts nemen het met hun televisieshow op tegen het programma Stedenspel van Yolanthe Cabau van Kasbergen op Nederland 1 en een registratie van de theatervoorstelling Posi-Tien van Tineke Schouten op RTL 4. “SBS 6 gaat over de miljoen kijkers heen. De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau wordt een succes“, zegt tv-kenner Bert van der Veer.

SBS 6 verwacht dat het overnemen van de succesformule van Paul de Leeuw veel kijkers gaat opleveren. “Toen bekend werd dat Paul zou stoppen in het weekend, bedacht Tijna Nijkamp, programmaleider van SBS, dat het wel heel zonde zou zijn als zo’n format in de kast zou verdwijnen. Ze kwam met het idee om net zo’n show bij SBS 6 te maken, met het productieteam van Paul de Leeuw. Ik denk dat het ontzettend leuk gaat worden“, zegt Van Erven Dorens in Televizier.

De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau gaat om 20.30 uur van start op SBS 6. Aansluitend, om 21.30 uur, start een nieuwe serie van Het Beste Idee van Nederland met Tooske Ragas en Henkjan Smits.
173 Reacties op “Beau en Marc-Marie in voetsporen Paul de Leeuw”


 1. Roy

  ik heb iets beters te doen dan naar die 2 overlopers kijken…

 2. Anoniem

  Ik snap echt niet waar SBS 6 mee bezig is.
  Nu zenden ze ineens “bee movie” uit en die zou een half uur duren volgens de SBS6.nl gids..

 3. jeroen

  voor mij word het rtl4. Eerst benidorm basterds en tineke schouten.

 4. Jan91

  Bert v/d Veer zit er bijna altijd naast. Ik weet niet of je iemand dan nog wel een tv-kenner mag noemen. Zelf denk ik dat het na een paar afleveringen inzakt qua kijkcijfers.

 5. De GTST Nieuwskrant | Oeuvre Award

  Vanavond gaat het zeker scoren, Tineke kennen we wel. Dit is in zekere zin iets nieuws en de presentatie is zeker verrassend!

 6. Bas

  De show is niet voor niets op NED1 gestopt omdat de koek compleet op was.
  Marc-Marie doet het leuk in een talkshow en in het theater maar laat die man a.u.b. geen showprogramma doen en wat Beau betreft, die heeft zijn laatste stukje geloofwaardigheid verloren sinds hij met z’n kop een compleet pleefiguur staat te slaan in dat incestueze baggerprogramma wat ze SBS-shownieuws noemen.

 7. Anoniem

  Reactie op Roy: Wat een onzin argument… alsof RTL geen overlopers in dienst heeft… 95% is daar overloper, laten we eerlijk zijn, zonder ex-NPO mensen heeft RTL nog nooit weten te scoren, Linda de Mol, Spijkerman, Ten Brink, Huisman, Brandsteder Van Duin etc etc alle grote namen in de historie van RTL stuk voor stuk overlopers. Plus de mensen die RTL van SBS heeft overgenomen, volgens jouw bweredenering overlopers dus het bekijken niet waard, Wendy van Dijk, Robert Ten Brink en nog een paar…

  Neem ik wel aan dat je ook weigert naar RTL te kijken anders deugt je argument niet… vanavond Tineke Schouten… je weet wel vroeger op NPO bij Veronica, toen met herhalingen bij RTL, toen bij SBS, nu weer biJ RTL… over overloper gesproken ;)

 8. Sandra

  Mooie foto overigens.
  Ik vindt de foto mooi omdat Beau lacht en Marc-Marie zo grappig en onnozel kijkt.

 9. B.K.

  “Toen bekend werd dat Paul zou stoppen in het weekend, bedacht Tijna Nijkamp, programmaleider van SBS, dat het wel heel zonde zou zijn als zo’n format in de kast zou verdwijnen. ”

  Nee joh, ben jij gek. Waarom zou je een format dat al 5 jaar mee loopt en waarvan het succes allang weer op z’n retour lag, in de kast leggen? Dat is toch onzin, zoiets hoort op televisie! Goed gedaan Tina!

  Het is ook echt de typische SBS redenering. Programma’s tot de laatste druppel uitmelken, ook al is het bij een andere zender allang afgeschreven. Wanneer komt mevrouw Nijkamp eens met echt een nieuw format?

 10. Duzz

  OMG lijkt net op de zelfde soort indeling vd studio als MWDL …

 11. Bas

  Ik denk trouwens dat er morgen weinig over de kijkcijfers te zeggen valt, zowel van SBS als RTL.
  Met dit weer gaan mensen pas laat TV kijken of ze blijven lekker in de tuin of op het terras zitten.
  Kijkcijfers gaan dus sowieso voor elke zender tegenvallen.

 12. Donny

  word 1.5 miljoen kijkers en tineke 1.8 miljoen

  en die show van dat achterlijke flop sbs6 800 duizend.

 13. Anoniem

  typisch sbs! altijd een vergelijking

 14. ruud

  Het decor wordt een kopie van Mooi! Weer de leeuw?

 15. Jurgen

  Paul de Leeuw heeft altijd een goede interactie met het publiek, denk niet dat Beau en Marc-Marie dat ook hebben. Maar ik laat me verrassen. Op de andere zenders is helaas niks boeiends vanavond.

 16. Benjamin

  tineke boven de 2 miljoen, denk 2,5

 17. Flippo

  Stedenspel: 750.000.

  Benidorm Bastards: 1,5 miljoen,
  Tineke: 1,7 miljoen.

  Zaterdagavondshow: 900.000.

 18. Anoniem

  SBS6 1.3 miljoen
  RTL4 1 miljoen
  NED1 800 duizend

 19. Anoniem

  Benidorm Bastards: 1,4 miljoen,
  Tineke: 1,6 miljoen.

  Zaterdagavondshow: 1,1 miljoen,
  Het Beste Idee: 870.000.

 20. NRG - 5 jaar isoaps.nl

  Reactie op Anonymous: Kijk eens naar wat er voor de Lotto-trekking staat: Bee Movie. De film wordt dus onderbroken door de Lotto.

 21. Jesse

  Mensen!!! Stel hè? Dit wordt een succes.. dan zullen we de komende 5 jaar elke vrijdag Popstars zien en elke zaterdag ‘de Zaterdagavond’ (wat een ontzettend domme naam trouwens)
  Willen jullie dat? NEE natuurlijk niet!
  En dan moeten jullie dit natuurlijk niet gaan vergelijken met Ik hou van Holland, dat is natuurlijk ook veel te zien in een seizoen… maar niet driekwartjaar lang! ;)

 22. NRG - 5 jaar isoaps.nl

  De foto doet me trouwens meer denken aan een remake van Scary Movie :oops:

 23. Rogier

  Wat een voorspellingen xD
  Zaterdagavond-show: 1,7 mil
  HBIDVNL: 1,3 mil
  tineke: 1,4 mil
  bb: 800.000

 24. Timor

  Ik begrijp maar niet waarom een show als dit ‘De zaterdagavondshow van MM en Beau’ wordt genoemd?
  Qua titels is SBS echt om te huilen. In het algemeen ook trouwens

 25. Frank

  Gaan we toch eens proberen. Stedenspel is eigenlijk elke week hetzelfde en vond Marc-Marie toch altijd wel vermakelijk. Ben benieuwd hoe hij dit doet.

 26. Anoniem

  Reactie op Rogier:
  Vroeger maakte de redactie van m — c berichten aan in de categorie ‘kijkcijfers voorspellen’, waarom ze dat niet meer doen weet ik ook niet :?:

 27. Bas v.d Kimme

  Als het een Zaterdagavondshow is dan is het wel heel erg kort 1 uurtje,
  en dan dus ook nog eens reclame er tussendoor.
  De voorstukjes zagen er overigens erg leuk uit,
  vond het decor echt letterlijk 0,0
  maar wel een erg leuk presentatieduo.
  Denk dat het ongeveer 1,2 miljoen kijkers zal trekkenl.

 28. JaJa

  My Name Is een flop? Dat dachten ze van My Name Is Michael vorig jaar ook. Heb gehoord dat er een aantal zeer goede kandidaten bij zit.

  Als ik die foto zie van Beau en Marc Marie dan krijg ik de kriebels. Beau lacht wel heel erg gek en niet spontaan. En Marc Marie kijkt echt te gay. Het decor is ook overgenomen zie ik? Lekker origineel.

  Veel mensen hebben een hekel aan Tineke Schouten, maar veel meer vinden haar te gek. Ik vind zelf dat ze de ‘gewone man’ heel erg goed weet neer te zetten. En deze show is nieuw, dus denk dat het wel kan scoren.

  BB ben ik erg benieuwd naar. Zal wel niet zo goed zijn als de Vlaamse versie, maar hoop dat ik aangenaam verrast wordt. Als er niemand aan gewerkt heeft die ook betrokken was bij Bende Bij De Beesten, dan heb ik nog een klein beetje hoop ;-)

 29. Anoniem

  Wat een broek heeft Beau aan..
  Nog een voorspelling:

  Doelgroep dezaterdagavondshowmetmarcmarieenbeau: 45 / 80

 30. Chiem

  Ik gok voor deze eerste week veel kijkers voor Benidorm Bastards maar ook voor dit programma met de slechte titel die ik niet durf te noemen. Maar als RTL slim is, maken ze Benidorm Bastards wat langer zodat het nog bezig is als MM en Beau al begonnen zijn.

 31. Stefan

  Ongelovelijk dat er mensen zijn die denken dat Tieneke beter scoort dan de zaterdagavondshow.

  Sbs flikt het altijd om in ieder geval de eerste show goedbekeken te laten zijn, daarna zal RTL wel wat kijkers terugwinnen met ihvh en ushi, maar de intresse is er denk ik momenteel meer voor de zaterdagavondshow dan voor weer een show van Tieneke, die weer hetzelfde stemmetje opzet.

  En als het vanavond een geweldige show wordt, doen alle critici alsof ze nooit commentaar hebben gegeven, is het geen goede show, dan zeggen alle critici: “zie je wel”.

  Stedenspel: 700.000
  Tieneke: 1 miljoen
  Zaterdagavondshow: 1,3 miljoen

 32. Meg

  ok 2 week reclame maken voor tv premiere KUNFU PANDA en dan BEE Movie uitzenden?? waar slaat dat nu weer op

 33. Elm

  Weet iemand wat er aan de hand is met SBS6? Kung Fu Panda zou komen maar nu is er een andere film :(

 34. Anoniem

  Reactie op Elm:
  Reactie op Meg:
  Kung Fu Panda is nog nooit eerder op tv geweest en omdat de film gisteren zo slecht scoorde wordt Bee Movie WS uitgezonden.

  Kung Fu Panda zal wel een keer op een woensdag worden uitgezonden!

 35. Anoniem

  Ze kwam met het idee om net zo’n show bij SBS 6 te maken, met het productieteam van Paul de Leeuw, en maar zeuren dat RTL hun na-aapt…Ja Tina, dat klopt (not).
  Wie is hier nou de copieerzender?

 36. Dingetje

  Toevallig vond ik KungFu Panda ontzettend leuk! Ik heb hem samen met mijn broertje gekeken een paar maanden geleden en toen ik zag dat hij vandaag op tv zou komen heb ik mijn broertje gebeld. Hij zat er al helemaal klaar voor! Dit kan sbs6 echt niet maken hoor, slaat echt nergens op!

 37. Sandra

  Waarom zijn jullie allemaal zó negatief, geeft het programma een kans!
  Wees net zo positief als over Conny Mus, want dit gaat over levende mensen.

 38. Chiel

  Reactie op Sandra: Als je het niet snapt, reageer dan gewoon niet. Over bepaalde mensen (levend of dood) zul je gewoon vrijwel alleen maar positieve reacties krijgen.

  En als dit programma goed is, dan zal het heus wel op deze site komen te staan. En als het slecht is… ook.

 39. Bas v.d Kimme

  Kijk vanavond naar de Zdf, is nog een concert van Andre Rieu vanuit Maastricht.Zal eerdaags ook wel bij de Tros te zien zijn….

 40. Benjamin

  Echt geweldig goed die oudjes. 2 miljoen denk ik, daarna Tineke, 3 miljoen!

 41. Marijn

  Zaterdagavondshow begint leuk, goede sfeer, ik ben geen SBS-kijker, maar ik denk dat het een leuke show wordt. We zullen zien!

 42. rogier

  Leuke show! Begon leuk, hopelijk wordt het wat ;)

 43. Jurgen

  Ai! Het programma is 5 minuten bezig en ik irriteer me nu al aan de presentatoren en hoe goedkoop het programma er uitziet! Hier wordt toch pijnlijk duidelijk dat Paul de Leeuw beter geschikt is voor dit soort programma’s.

 44. Freddie

  Niet mijn show, ben uitgekeken.

 45. Anoniem

  Leuk programma

 46. Anoniem

  Wat een feestje dit programma!

 47. Jurgen

  Vreselijk, ook op de andere zenders is niks leuks! Pfff, wat een armoe! Dan maar een film, kan deze bagger niet aanzien!

 48. Anoniem

  Dit soort programma’s kan je beter door 1 presentator laten presenteren. Het oogt heel erg onwennig. Beau is nu al weer strondvervelend. Decor ziet er voor SBS-begrippen goed uit. Popstar-wesley komt ook langs, want ja het is een SBS-programma…

 49. rick

  Wat een klote kloon van MWDL. SBS heeft voor mij definitief afgedaan!!

 50. Anoniem

  Reactie op rick: Gelul. Zo hebben ze het aangekondigd en het is echt leuk.

 51. Mo

  Pfff heb een kwartiertje gekeken om het een soort van ”kans” te geven.. Bij voorbaat dacht ik al dat het niks zou worden omdat ik not amused ben van SBS maargoed. Ben dr nu al helemaal klaar mee! Lelijk decor, vreselijke presentatoren en heeft niks show achtigs.. Bah, hoop voor SBS dat het een super flop wordt! Ik ben weer lekker terug gezapt naar RTL4, mijn nummer 1!

 52. Anoniem

  Lachhhuuu die Marc Marie

 53. Anoniem

  Vindt her nu al niks. Decor ziet er goedkoop uit vind ik. En 2 presentatoren zijn teveel vooral nu het niet zo’n grote studio is.

 54. 2 is teveel

  toen ik hoorde dat wesley het idool was waar je mee kon zingen dacht ik echt cheap ass sbs

 55. Anoniem

  Waarom moet Beau toch altijd zo overdreven doen? Vond dat Benidorm programma ook al niks en dit ook niet.

 56. NRG - 5 jaar isoaps.nl

  Ik vind die kastwand wel leuk.
  Verder… tja… Telekids, Mooi! Weer de Leeuw… het is het niet echt. Het is een soort MWDL, maar dan zonder humor, terwijl de humor juist het sterkste was van MWDL.
  Maar het is nog niet afgelopen.

 57. Rolf

  1 presentator teveel, MM zou dit prima in zn 1tje kunnen.

 58. deBelte

  TENENKROMMEND!!!

 59. Anoniem

  Reactie op NRG – 5 jaar isoaps.nl: Zonder humor? Ik lach me gek om marcmarie

 60. Tim

  Ik heb het een kans gegeven…..maar geloof het niet, het voelt allemaal erg onwennig en mist warmte en echtheid, Beau die danst met een oudere dame, Beau zie je ook de hele tijd denken, wat doe ik hier…Marc Marie, past hier ook helemaal niet… Ik geloof het niet…..

 61. 3.0

  Het lijkt de BZT-show wel van de NCRV .Maar dat is een kinderprogramma. Dit gaat ‘m niet worden ben ik bang. Te ouderwets en flauw. Ik gok voor de eerste aflevering 1,1 miljoen en dan komende weken een valletje naar 700.000.

 62. KL

  Dit soort programma’s moeten niet door 2 presentatoren gepresenteerd worden, maar door 1 personality die meerdere kwaliteiten heeft en een show kan dragen. Decor is inderdaad voor SBS begrippen knap en Marc-Marie is zijn accent duidelijk aan het aandikken. Het gaat al heel snel goedkoop worden als de ‘SBS-sterren’ zelf komen opdagen in het programma.
  Wat dat betreft zat MWDL beter in elkaar.

 63. Franubis

  GADVERDAMME! Wat een stront programma zeg!
  Geef mij maar MWDL toen was het tenminste nog vermakelijk!
  Wat een vieze kopie zeg!
  SBS is en blijft een wagelijke zender. Bah!

 64. Martijn

  Zaterdagavondshow is prima te doen moet ik zeggen! Eens geen 2 echte sbs gezichten en het is meteen de moeite waard. Lastig volgende week als ook my name is begint. IHVH is natuurlijk wel 10 x leuker.

 65. Anoniem

  Enige positieve is dat ze dezelfde muziekband hebben van mooiweerdeleeuw

 66. mark nijmegen

  Reactie op Anonymous:
  Ben het hier helemaal mee eens !!!!! blij met mensen die een “reactie kunnen geven die ergens op slaat !!!

 67. Franubis

  GADVERDAMME! Wat een stront programma zeg!
  Geef mij maar MWDL toen was het tenminste nog vermakelijk!
  Wat een vieze kopie zeg!
  SBS is en blijft een walgelijke zender. Bah!

 68. Bas v.d Kimme

  Er zou simpelweg ook weer eens wat meer in het decor gestoken
  moeten worden, je kijkt er toch de hele avond/een tijd tegenaan
  en als het decor niet om aan te zien is, kijkt een programma meteen al een heel stuk minder.Een programma als Ik hou van Holland heeft daarintegen juist weer een heel mooi decor en is ook heel aangenaam om een tijd naar te kijken.

 69. Franubis

  Oeps….dubbel post!

 70. mark nijmegen

  Reactie op Anonymous: Ik bedoel dan de reactie op Roy die alles bij sbs overlopers noemt…..

 71. Flippo

  Als ze zo doorgaan is het morgen 2,5 miljoen voor Tineke! Die is namelijk WEL grappig.

 72. Meg

  beau verpest het met zijn aanstellerig gedrag marc marie zou het best in zijn eentje dragen.

 73. Anoniem

  Wow, dit met dat beeld is top televisie!

 74. Anoniem

  Mooie afwisseling in het programma, prachtig met dat jongetje, natuurlijk moet alles nog wennen maar ik vind het aangenaam wegkijken!

 75. ruud

  Ik denk dat Uri Geller dit programma maar moet presenteren.

 76. Martijn

  1 presentator idd en dan is Marc Marie het meest geschikt voor dit format.

 77. rogier

  Ik vind het erg leuk, ziet er goed uit en er zijn grappige maar ook emotionele dromen. Erg leuk!

 78. Martijn

  Benidorm bastards was wel leuk, maar ze hebben precies dezelfde scenes als de belgen. Beetje creatieve armoede!

 79. Franubis

  Voorspelling:

  Tineke = 1,7 miljoen
  Benidorm Bastards 700.000
  Stedenspel = 700.000
  Zaterdagavondshow = 1,1 miljoen (hoop 100.000 -.-)
  Beste Idee van Nederland = 1,2 miljoen

 80. Franubis

  JOEP SERTONS GAAT IN GTST SPELEN!!!!

 81. Vinc

  Dit slaat volledig de plank mis. Beau is misplaatst als presentator van dit soort programma’s. De emotie van die Limburgse man die voor zijn moeder een dansje aanvraagt komt totaal niet uit de verf. Paul wist dit soort momenten te pakken door in te spelen op de emoties of er net keihard overheen te gaan met een opmerking die hij vervolgens goed maakt door zijn amicale benadering. Echter, Beau en MM zijn zo met hun draaiboek bezig dat ze de mens eromheen vergeten.

  Flauw ook die tomatensoep. Pfff en zo vaak al gedaan met paul de leeuw. En is Wesley de enige act die wil optreden voor SBS.

  DE show is inmiddels vervolgt, geen woord meer over de oudere mevrouw en de emotie van de laatste dans. Gemiste kans. Men is alweer verder aan het gaan.

 82. Martijn

  Laatste droom was erg leuk! Voor sbs begrippen hebben ze hiermee een goede show in huis!

 83. Joep

  Wat een enorm leuk programma, een lach en een traan, afwisselend en Marc Marie top!

 84. GK

  Vreselijk programma , wat amateuristisch allemaal , kon het niet uitkijken wegens kromme tenen

 85. Anonymouse

  Het enige originele en leuk bedachte ding van deze show zijn de kasten en laatjes, voor de rest een slap aftreksel van MWDL en EVA onwaardig…

 86. Steffan

  Ik denk dat SBS hier wel mee gaat scoren, heb eventjes gekeken.. Best leuk.. Maar de film op rtl5 is ook erg leuk (wel oud).

 87. Anonymouse

  Reactie op Flippo:

  Tineke Schouten leuk? Laat me raden jij vindt Guido Weijers zeker ook leuk? Wat een geestelijke armoe…

 88. Martijn

  Al het zoveelste seizoen van ´het beste idee van nl´ maar het blijft leuk!

 89. Anoniem

  Reactie op Anonymouse:

  ieder zijn heug en meug, toch?

 90. Anoniem

  Ik heb ongeveer driekwart van het programma gekeken, maar ik vind Beau en MM niet twee sterke personalities, waardoor de show niet echt lekker loopt. Misschien moet Beau het alleen doen, maar erg leuk vond ik het niet. Wel een goede show op zich, maar ik vond Paul de Leeuw het beter doen, alleen al door zijn humor en gezichtsuitdrukkingen.
  Toch denk ik dat deze show wel een vast clubje kijkers krijgt, maar het is niet mijn ding.

 91. Flippo

  Reactie op Anonymouse: Nee, die vind ik vreselijk. Bijna alle cabaretiers trouwens.

 92. mientje

  de dekorontwerper van ik hou van holland was ook de dekorontwerper van dit dekor. Het dekor komt op beeld juist erg goed over. Ik heb met plezier gekeken. Het is een show waar een lach en een traan inzit. Een echte familieshow. Ik denk dat SBS trots op dit programma mag zijn. Het is iets totaal anders dan alle zang- en dans programma’s.

 93. Anoniem

  Mooi decor en erg leuk idee met die laatjes en kastjes!

 94. Chiel

  Vond het decor met de kasten er leuk uitzien, en Marc marie kwam best vaak grappig uit de hoek. Maar echt gezellig, leuk of echt grappig wordt het allemaal niet. Vond Beau weinig aan het programma toevoegen, is meer iets voor 1 presentator. Dat tomatensoepspel en hoger/lager sloeg nergens op, dat overdreven accent van MM hoeft ook niet steeds, en wat leukere dromen zou ook niet verkeerd zijn. Zingen met Wesley, klitterbandmuur, een raam ingooien… Goed dat SBS wat nieuws aan het proberen is, maar dit gaat het denk ik niet worden. 600.000?

 95. Anoniem

  SBS doet eindelijk eens wat anders! Daar vraagt iedereen hier altijd om. Met dit programma moet SBS een goede indruk hebben gemaakt hier.

 96. Marijn

  Heb het programma helemaal gezien; er zitten evenveel plussen als minnen aan. De kastenwand is leuk, Marc-Marie is leuk, stukje over Wesley is wel heel erg SBS6. Ik irriteerde me mateloos aan Piet Paulusma en de promo’s tijdens de onderbrekingen, verder leuke show.

 97. Rogier

  Reactie op Anonymous: Idd, Ze doen het dit keer anders dan.
  10,9,8,7,6,5,4,3,2,1… Bla bla bla
  Vond het een leuk show, zat goed in elkaar met humor en ‘af en toe een traan’.
  Ik wist niet dat AH meedoet met HBIVNL

 98. JaJa

  Wat opvallend… de meeste positieve reacties zijn onder de noemer ‘anonymous’ en dan steeds een paar met een minuut tussenpauze. Zit Tina zelf te tikken?

  Wij zitten hier thuis te twijfelen: zijn wij bevooroordeeld omdat we liever rtl hebben, of is het echt zo tenenkrommend slecht?

  Het is opgeklopte vrolijkheid. Het lijkt of ze denken ‘het ging om de wensen, laten we ze maar lekker snel er doorheen jagen’. En dan die leuke spelletjes tussendoor. Echt heel leuk verzonnen… door een kleuter!

  Ik weet niet wat er met Beau is. Ik vind het een hele aardige vent, maar hij is weer eens niet op zijn plek. En er is iets met hem… hij kijkt niet blij uit zijn ogen. Ik denk dat hij zich ook afvraagt waar hij nu weer terechtgekomen is.

  En Marc Marie: te hysterisch. Leuk hoor, dat hoge stemmetje bij een enkel grappig bedoeld commentaar bij DWDD, maar een show lang…. ik hou het niet vol!

 99. Vinc

  Het enige programma zonder voice over bij sbs

 100. Marijn

  Reactie op Vinc: Da’s ook heel positief ja!

 101. Pepe

  tsjonge jonge jonge jonge, ECHT te triest voor woorden. Ik begrijp dat mensen de eerste aflevering nieuwsgierig zijn, maar er zullen veel mensen afhaken. Wat een goedkope flut!!! Laten we Wesley weer tevoorschijn halen. Dit programma is nog geen stuiver waard, Die Beau is super irritant zoals altijd, en wat een lelijk decor. In en in triest dit!!!

 102. Vinc

  Die 2 dames van Hart van Nederland zijn ook al lang over hun houdbaarheidsdatum heen. Dat zet je daar toch niet neer.

 103. Dirk

  Zo…dat viel even tegen zeg… Bij SBS zullen ze wel balen.
  Geen chemie tussen Beau en Marc Marie, het format is echt uitgemolken en wat valt het nu op dat Beau geen gevoel voor humor heeft. Dat deed Paul de Leeuw wel even 20 x beter.
  Maar ja, het moet nog groeien?

 104. Richard

  IK MIS PAUL DE LEEUW :( tijdens kijken van dit programma. Marc Marie en Beau..>DRAMA

 105. Timor

  Ik keek een stuk maar toen ik hoorde dat Wesley zou komen ben ik weggezapt. Beetje jammer dat SBS nooit een ster buiten het bedrijf weet te strikken

 106. Sebastiaan

  Wat ik heel erg in de show miste, was de afwisseling. Bij MWDL had paul er caberet tussen door, interviews en zong wat. Nu gaan ze van wens naar wens naar wens, ben ik zo snel op uitgekenen, ondanks dat er leuke wensen tussen zaten.

  Ze hebben zo veel mogelijk elementen uit oude successhows er in willen proppen, maar dat is nou niet echt lekker uit de verf gekomen.

 107. JaJa

  Wat zo leuk was aan het programma van Paul de Leeuw, is de onderlinge verbondenheid tussen de wensen. De ene verrassing ging over in de andere met leuke, origineel gevonden connecties.

  Hier zijn het allemaal losse wensen die niet met elkaar verbonden worden. Marc Marie gaat met zijn rug naar de camera staan. Beau is werkelijk verloren in dit programma.

  En ik heb (kijk momenteel via Gemist op Ziggo) al twee aftelmomenten gezien (ik las hier een reactie dat dit tenminste ontbreekt in deze show, maar zelfs dat komt dus toch weer terug).

  Het programma hangt als los zand aan elkaar. Het decor is gebaseerd op het decor van de opvolger van Mooi, Weer de Leeuw. En dat heeft toen al aangetoond niet te werken.

  Creatieve armoede, dat is het. Een schande voor wat EVA ooit wilde worden. Het leek me zo’n mooi bedrijf maar het is, kunnen we rustig stellen, een grote mislukking.

 108. Anoniem

  Wat een trieste niet onderbouwende reacties allemaal hier. Als De Zaterdagavond show met Marc- Marie en Beau vanavond op RTL4 was geweest hadden jullie het allemaal een geweldig programma gevonden!

 109. Pepe

  Reactie op JaJa: Jaja je haalt mij de woorden uit de mond. Mijn nichtje van bijna 2 kijkt graag babytv via Ziggo, en ik kan je vertellen dat dat nog spannender, minder slaapverwekkend, interessanter en veel mooier is dan dat hele stomme programma bij SBS. Wat is die Beau een loser zeg!!! Volgende week is mijn zaterdagavond dus RTL4 met BB en Tineke Schouten!!!

 110. Darren

  Wat hierboven gezegd wordt vind ik ook, je mist de afwisseling. Toch denk ik dat ik volgende week nog een keertje kijk, omdat ik mijn mening nog niet helemaal klaar heb. Ik vond het decor juist prachtig bedacht, al kunnen sommigen dit dus niet waarderen. Jammer dat Beau er bij zit, met MM alleen was het denk leuker geweest.

  Ik moet wel even zeggen dat ik gek word van alle mensen die alleen maar kunnen zeuren en op voorhand al hun mening klaar hebben. Ze kijken twee minuten en hebben een mening. Ik vind het jammer dat ze dit doen, aangezien je gewoon met verschillende smaken kampt in Nederland. SBS focust zich op het hele gezin op deze manier, en dat doen ze nog best grappig. De man achter dit programma blijft natuurlijk Paul de Leeuw, maar je moet het een kans geven. Als je op voorhand al je mening klaar hebt, denk ik dat je jezelf geen goede criticus kan noemen.

 111. Pieter

  Was niet thuis en heb het net ff op de verschrikkelijk onlogische site van SBS terug proberen te kijken. Heb het tien minuten volgehouden en ben er echt ‘open’ voor gaan zitten. Ben normaal geen fan van SBS maar had van dit programma hoge verwachtingen.

  Na 10 minuten afgezet. Sfeer mist. Je voelt je als kijker totaal niet betrokken. In tegenstelling tot Paul zijn Beau en MM totaal niet ad rem, lijken ze zich niet bezig te houden met de mensen maar – zoals eerder terecht werd opgemerkt – met het draaiboek. De klik met de band en het gevoel voor muziek mist.

  Het mag dan voor SBS-begrippen een behoorlijk decor hebben, daarmee alleen red je het niet. Ik vermoed dat er goed is gekeken naar de aflevering van vanavond, zo’n 1,3 miljoen. Maar aan de reacties hier te lezen zullen die weldra teruglopen.

  Ik weet niet wat het met SBS is. Misschien is Beau wel de personificatie van de huidige SBS-koers. Beau is niet op zijn plek, produceert flop na flop, lijkt de band met de kijker te zijn verloren en straalt uit alsof hij zelf ook niet zeker weet of dit het nu wel is. In potentie een parel maar op dit moment een doffe, dichtgeklapte mossel.

  Wat mij betreft heeft Marc-Marie definitief afgedaan. Die man is het spoor ook volledig bijster. Waarom moet hij zonodig zijn Tilburgse accent accentueren? Denkt hij dat de gemiddelde SBS-kijker zich daarmee identificeert? Ook hij is niet op zijn plek en mist de kwaliteiten om een dergelijke show te kunnen dragen. Hij is leuk als aangever maar in deze rol compleet ongeschikt.

  Deze aflevering bewijst wat mij betreft tegelijkertijd de kracht en de zwakte van Paul de Leeuw. Ik lees hier mensen typen over ‘een lach en een traan’. Zowel mijn lachspieren als mijn traanbuisjes zijn geen seconde geprikkeld. Ik kan me dan ook werkelijk niet voorstellen dat mensen oprecht emotie hebben gevoeld bij het kijken naar dit programma.

  Paul kon emoties opwekken en wist soepel van emotioneel zware onderwerpen over te gaan op een humoristisch item. Het is in mijn ogen ook de kracht van dit format. Beau en MM missen de tact en timing.

  Tegelijkertijd moet Paul nadenken over zijn bedrijf. Het kan niet dat op het moment dat je nieuwe, grote project van presentator (Gerard vs MM) wisselt en je in de laatste voorbereidingsweek ermee bezig bent, jij nog uitgebreid vakantie loopt te vieren.

  Oké, EVA Media mag dan een mooi productieteam hebben, een leuke studio bezitten, goede contacten met muzikanten onderhouden en aardige decorbouwers in dienst hebben… maar toch: Paul had er bovenop moeten zitten en zijn eigen tact en timing, zijn gevoel voor emotie ofwel zijn talent voor een dergelijk programma over moeten brengen.

  Nu is het jammerlijk mislukt en zullen kijkers week na week afhaken. Helaas voor Paul weer een slecht geproduceerd programma uit eigen koker.

 112. Anoniem

  top show! gaan dik winnen!
  1,9 miljoen
  rtl heeft dit keer echt dik het nakijken..

  voorspel:
  tineke 800 000
  bb 900 000

 113. NRG - 5 jaar isoaps.nl

  De irritatie ontstond bij mij eigenlijk al voordat het begon. Ik zag een laatste stukje film, en daar bovenin: “Nog 2 minuten” “Nog 1 minuut”.
  Ook de intro irriteerde me.
  Daarna kwam een sarcastische opmerking van Beau over het spectaculaire, geweldige enz. die ik dan wel weer goed vond.
  Daarna, tja… een programma. Niet echt vermakelijk, niet echt bijzonder, het is het allemaal niet echt. Wat vooral ontbrak was een beetje chaos.

 114. NRG - 5 jaar isoaps.nl

  Reactie op NRG – 5 jaar isoaps.nl: Ik ben trouwens wel positief over het initatief van SBS om eens wat anders te doen dan wat we van de zender gewend zijn.
  Het meest opvallend: Marc-Marie doet het vooral goed in de rol van side-kick. Beau had meer de presentator moeten zijn, nu was Beau er bij als een soort gebroken rib: heeft geen belangrijke functie.

 115. Sebastiaan

  Reactie op Anonymous:
  Het is geen voetbalwedstrijd of journaal.. 1,9 is volkomen onrealistisch

 116. Pepe

  Reactie op NRG – 5 jaar isoaps.nl: Het was een grote juist 1 grote chaos!!!

 117. Yossarian

  Mooi Weer De Leeuw zonder De Leeuw, en dat is een gemis. Nu kunnen criticasters ook zien dat het niet zo makkelijk was wat De Leeuw zoveel jaar heeft gedaan..

  Maar het was minder slecht dan ik had verwacht. Marc-Marie deed het alleraardigst; Beau veel minder. Onderlinge rolverdeling is onduidelijk. En ik miste inderdaad ook een rode draad en wat rustmomenten (muziek of zo). Nou ja, ik heb maar een heel klein stukje gekeken, dus dat laatste weet ik niet zeker..

  Decor vond ik wel leuk en gezellig idioot. Daarin is de hand van De Leeuw c.s. duidelijk te zien.

 118. Quint

  Reactie op JaJa:

  Als je zegt dat je ‘liever RTL hebt’, ben je inderdaad bevooroordeeld. Je beoordeelt een programma dus op basis van de zender waarop het komt. Maar dat ben ik wel gewend van alle mensen die hier reageren en op een of andere manier een commercieel bedrijf aanbidden.

  Je hebt als kritiek op de show dat er ‘opgeklopte vrolijkheid’ is. Heb je dan ooit wel eens naar RTL gekeken op zaterdagavond? Daar zie je echt het toppunt van opgeklopte vrolijkheid; het heet Ik hou van Holland.

 119. Darren

  Reactie op Quint:
  Met een altijd maar lachende Linda de Mol om de grappen van Jeroen. De persiflage in de TV-kantine klopte wel eigenlijk.

 120. Anoniem

  Reactie op Quint:

  Volgens mij bevooroordeeld hier iedereen SBS, te zien aan de reacties boven. En de reacties op andere nieuwsberichten waarbij SBS betrokken is.

  —–
  Het programma was leuk. Eindelijk iets anders bij SBS 6. Maar het zou denk ik beter op RTL 4 gepast hebben. Simpelheid is denk ik de kracht van SBS 6.

 121. Sil

  Het was leuk. De keuze was snel gemaakt tussen Tineke Schouten of de Zaterdagavond show. Van Tineke zie ik straks wel de herhalingen die door RTL4 tot treurens toe straks wordt uitgezonden.

 122. Maarten

  Ik heb kort gekeken, maar geef mij toch maar liever Paul.

  Reactie op Franubis: Duh dat het een kopie is. Dit is ook van eva (mediabedrijf van Paul de Leeuw)

 123. Pepe

  Reactie op Quint: Van dit programma straalt de goedkoopheid af! Als SBS nu eindelijk had willen scoren, hadden ze ALLES uit de kast moeten trekken, Beau loopt er maar een beetje achteraan, misschien zit zijn rib verkeerd, en Marc marie is een beetje grappig vanwege zijn piepstem. De dromen of wensen zijn haasje repje achter elkaar, en het spoor is volledig bijster in dit programma. Is Paul de Leeuw dement aan het worden???? Het is duidelijk te merken dat dit een goedkoop in elkaar geflutst programma is waar alleen Paul de Leeuw lacht, want die heeft zijn centen binnen. Maar zoals is te zien niet veel centen.

 124. Jan

  Reactie op Pepe: 2 B presentatoren die een C show presenteren!!! En het is tenenkrommend hoe dit in elkaar zit. Wat een ellende. Weer een flop van SBS!!!

 125. A

  Ik ben een beetje verbaasd dat dit programma uit de koker van Paul de Leeuw komt. Want een niet kenner ziet meteen dat het gewoon niet goed in elkaar zit.
  Ook al is het de eerste aflevering en moet het nog groeien, het voelt alsof er amper over na is gedacht. Beau en MM lijken totaal ongemakkelijk in wat ze moeten doen en hebben niet echt aandacht voor de mensen en hun dromen. Misschien kwam het door de zenuwen maar het was erg ongemakkelijk om naar te kijken.
  MM is de perfecte site kick en Beau vind ik alweer niet passen in een format. Dat vind ik van Paul de Leeuw verkeerd ingeschat. Het bewijst inderdaad dat zijn manier van mensen benaderen echt een uniek talent is. En dat is dan wel een compliment voor hem!

 126. drama queen

  @ SBS of Tina.. Ik heb het geprobeerd, maar het programma raakte kant nog wal. Tenekrommend was het verhaal van de oude vrouw van 80 die van dansen hield, inene kwam ze tevoorschijn in een tenekrommend slecht outfit onder begeleiding van het Joling Sterretje “Wesley”, wat stond dat mens voor gek zeg. Hierna afgehaakt. Ik vond dat Marc Marie het leuk deed, werd alleen beetje moe dat Beau hier ook constant bij moest zijn. Overkill. Plus dat Beau niet grappig is. Beau kan deze show niet dragen, 2 is teveel, Marc Marie vond ik wel top!

 127. Joeri

  Oei. Wat een domper zeg! Zelden is een programma zó afgemaakt als dit programma. 1e afl heeft veel interesse gewekt maar 90% v/d reacties is negatief. Niet alleen hier, ook op andere mediasites en al helemaal op twitter! Pack your bags, Tina! Ga lekker op vakantie naar Columbia, is de coke ook veel goedkoper;)

 128. Wrap

  Wat een belachelijke show!!! Echt voor schut!!!! SBS ga vooral zo door en jullie kunnen opdoeken!!!

 129. Anonymouse

  Reactie op Anonymous: Ja, maar ben blij dat ik wel smaak heb.

 130. Pepe

  Reactie op Joeri: Hahahha Joeri ik sluit mij geheel bij jouw reactie aan!!!

 131. Anonymouse

  Reactie op Flippo: Guido Wijers en Tineke Schouten mogen zich geeneens cabaretiers noemen…

 132. Timo

  Ik heb hier denk ik ongeveer 10-15 minuten naar gekeken. En ik vond het verrassend niet enorm slecht en niet als een typisch SBS-programma overkomen. Echter hou ik totaal niet van dit soort programma’s. Ik vond Mooi weer de Leeuw ook al 10x niks. Maar dat is meer een persoonlijke smaak. Ik denk echter dat na een aantal weken de chemie tussen Beau en M-M wel zal groeien en als SBS het de tijd geeft het best wel een redelijk stabiel en tolereerbaar kijkerspubliek kan scoren tegenover Ned1 en RTL4. En het is toch een vervanging voor de ex-MWDL kijkers. Ik zal er alleen nooit meer vrijwillig naar kijken.
  En nu is het wachten op de kijkcijfers morgen. Wie heeft de 1ste competitieve zaterdag zo net voor het begin van het tv-seizoen gewonnen. Al verwacht ik wel weer een vertraging zoals wel vaker bij dit soort avonden waar meerdere programma’s hun series of seizoen premiere hebben.

 133. Pepe

  Reactie op Timo: Het was niks, het word niks, en het is niks!!! Kom op zeg!!! Ik kijk nog liever het vervelende poepstars euhhh popstars, dan dat programma van vanavond!!! Zelfs Knevel en van den Brink scoren nog hoger!!!

 134. Anoniem

  Reactie op Jesse: RTL heeft 1 jaar lang non stop talentenjachten op vrijdag.
  De naam Zaterdagavondshow is ook door RTL gebruikt, had je toen ook commentaar? bovendien werd die naam al in de jaren 60 gebruikt op de Ned. TV, is dus geen SBS verzinsel

 135. Anoniem

  Zóoo voorspelbaar al die zeur-reacties hier… het is SBS dus jongens pas op dan mogen we het niks aan vinden, moeten het amateuristisch vinden. afzeiken blablabla… een aantal presteren het zelfs om te roepen dat de show kwalitatief slechter was dan die van Paul de Leeuw, wat een onzin, zelfde studio, zelfde productieteam, zelfde technische faciliteiten van DutchView, zelfde band alleen Paul deze keer ACHTER de camera ipv ervoor…

  Nee dan die Lottoshow van Carlo, DAT was kwaliteit WAAAAAHHAAAAA, of uhm Singing Bee, nog zo’n RTL Topper…

  Zo’n onzin bij een aantal berichten omdat 100% is dat een groot deel van de zeikerds hierboven spontaan waren klaargekomen als er bij exact hetzelfde programma een RTL logootje in beeld had gestaan want oh wat was het dan geweldig geweest. Nee Benidorm Bastards vinden ze dan wel weer leuk, terwijl daar ‘grappen’ in zaten waarvan je zeker weet ‘dit MOET wel in scene gezet zijn want daar trapt niemand in, een bejaarde die met een spandoek adverteert en je een goed orgasme belooft, kom op zeg’ en als het dan exact dezelfde grappen zijn als bij de Vlamingen had dan gewoon die versie uitgezonden. Voor mij had dat in elk geval een hoog ‘Bende Bij De Beesten’ gehalte, nog zo’n RTL Topper.

  Reactie op Flippo: Kijk, da’s nou de echte RTL kijker, ‘Tineke is wel grappig’, tuurlijk… heb de show met stalen gezicht kunnen bekijken en vooral die oude moppen uit de donald duck getuigen nou niet echt van groot komisch talent… ‘die eekhoorns hebben nog nooit zo’n grote eikel gezien’, hilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarisch inderdaad… hoe komt ze erop? Moppenboekje van ‘De Slegte’ uit 1963? En dan te bedenken dat RTL ons die show NOG 3 x gaat laten zien… pfff

 136. Anoniem

  Reactie op drama queen: Dus je hebt nog niet eens tot de helft gekeken maar hebt wel een mening over de HELE show, knap hoor… helderziend???

 137. Anoniem

  Grappig toch wel… toen Beau bij RTL werkte was hij hier de held want tja er staat een RTL logo in beeld dus hebben we het over kwaliteit, oh wat was het erg dat ie wegging uit IHVH en dat Deal or No Deal stopte want dat was zo goed… nu werkt exact dezelfde man voor SBS en moet ie worden afgezeken… wat een stel kleuters hier, zeikem om te kunnen zeiken en dan zelf niet door hebben hoe debiel het klinkt ‘Ik heb het na 5 minuten afgezet”, ‘Ik heb even langsgezapt’… maar dan wel een mening hebben over het hele programma..

  Reactie op Joeri: Onzin… Twitter van Marc Marie zeker niet gelezen? Alleen daar waar je zeikerds kunt verwachten, zoals bijv. hier. Over Pack Your Bags gesproken, welk non-talent heeft bij RTL Carlo Boszhard en Gordon aangenomen en wie gaf groen licht voor Bende Bij de Beesten en Benidorm Bastards?

  Reactie op Anonymous: Nou gezien de reacties hier zou het niet worden gewaardeerd als RTL met dit amusement was gekomen… daar houd men meer van Ex Lama’s, de bejaarde Spijkerman, de ‘humor’ van Carlo, de reltrappende Gordon en Paay, eenvoudige makkelijk te snappen spelltjes als IHVH

 138. David (2)

  Toch ook even mn mening hier achterlaten. Kijk normaal geen minuut SBS omdat ik me dood irriteer aan hun promo’s.

  De show is op zich wel grappig, maar de vraag is natuurlijk of het gaat scoren. Paul de Leeuw scoorde de laatste tijd rond de 1,4-1,5 miljoen. Maar dat was Ned. 1, en dat was Paul de Leeuw. Dus sowieso lijkt me 1 miljoen (als gemiddelde; deze zal er iets boven zitten) het maximaal haalbare.

  Verder:

  – Die stem van MM begint na 10 minuten écht te irriteren, vooral omdat ie dat accent zo aandikt, expres.
  – Twee presentatoren zijn overbodig. Natuurlijk moeten ze nog op elkaar ingespeeld raken, maar ze hadden het beter door bijv alléén Beau kunnen laten doen.
  – Wesley als ‘ster’ is natuurlijk zwaar triest, maar goed het blijft SBS.

  Denk best dat het aardig kan gaan scoren, ik zal echter niet weer kijken. Gok op zo’n 800.000 na de tweede aflevering, waar het zo’n beetje steady op zal blijven.

 139. Jurgen

  Reactie op Richard:

  “IK MIS PAUL DE LEEUW tijdens kijken van dit programma. Marc Marie en Beau..>DRAMA”

  Ik werd de laatste jaren een beetje Paul de Leeuw moe, maar je gaat hem inderdaad missen als je naar deze slechte kopie met matige presentatoren kijkt. Ik hoop dat de kijkcijfers flink dalen, zal nu wel hoog zijn door nieuwsgierigheid van mensen (het programma is flink ge-hyped), dan zullen ze er hopelijk geen 2e seizoen van maken!

 140. Jurgen

  Reactie op David (2):

  “Die stem van MM begint na 10 minuten écht te irriteren, vooral omdat ie dat accent zo aandikt, expres.”

  Viel mij ook op. Ik kom zelf uit Brabant, maar doordat Marc-Marie zijn accent zo aandikt gaat het irriteren. Als ze zo mensen in het zuiden meer willen bereiken (MWDL was populair in het zuiden zag je aan het publiek) slaan ze echt de plank mis, kwam geforceerd over. Vind MM trouwens zoiezo niet een personality die een grote show kan dragen, ook niet samen met Beau!

 141. Jan

  Als Hollands Got Talent bij SBS is, is het stom. Nu bij RTL is het top. Patricia Paay , Wendy van Dijk hetzelfde. Nu is Paul de Leeuw opeens, uit het niets, weer fantastisch en Marc Marie omdat ie bij SBS 6 iets doet helemaal niet leuk meer. Conclusie: Stop met jezelf serieus nemen want dit is gewoon een anti sbs site.

 142. mark

  Ik vond het een hele goede show. Mijn vrienden met wie ik het keek ook. En nu wordt hier geroepen dat het vast gaan inzakken. Nou ik denk het niet. En ik denk dat het beter heeft gescoord dan Benidorm Bastards. Al zullen geen van de programmas hele hoge cijfers hebben door het mooie weer.

 143. moi

  waardeloze show, al danste Beau wel lief met oudere dame, ik keek al lang niet meer naar paul, en dit programma is er gewoon een slap aftreksel van, gelukkig was er ook het prinsengrachtconcert en films, ik hield het echt niet vol. volksvermaak van linda de mol (ihvh) was stukken sterker!

 144. Dennis

  Onder het miljoen!!

 145. Anoniem

  Reactie op Jan:

  Stop eens eens zielig te doen als mensen het niet leuk vinden dan vinden ze het niet leuk

 146. Hier ben ik weer.

  Ik ben Tineke Schouten zo kotsbeu he.
  Zo,n raar aanstellerig mens…BLEHHHHHHHHHHHH…

  Benidorm Basterds vind ik op het ene moment wel leuk, en op het andere moment niks aan.

  Beau en Marc-Marie vond ik hele ontroerende dingen tussen zitten, zoals dat blinde jongetje, ik kreeg er gewoon de tranen van in m,n ogen.
  En Oma heeft ook weer lekker kunnen danden , met een mooie jurk aan.

  Ik ga volgende week weer wel naar SBS6 kijken.
  Ik kijk graag naar programma`s waar mensen blij gemaakt worden.

 147. Hier ben ik weer.

  danden …sorry, moet… dansen… zijn.

 148. Jurgen

  Reactie op Jan: Niet gaan piepen omdat HGT beter gemaakt wordt bij RTL en dat MWDL ook veel beter is dan de show van Beau en Marc-Marie.

  Wat bij SBS kitsch is wordt kunst bij RTL! :)

 149. Anoniem

  Er hebben gisteravond 905.000 mensen naar de Zaterdagavondshow gekeken op SBS. Dat lijkt weinig maar alles op tv scoorde gisteren wat lager dan normaal. Het 8 uur journaal dat normaal steevast 2 miljoen kijkers heeft op zaterdag kwam niet verder dan 1,3 miljoen.

  Maar als je gaat vergelijken met de andere topzenders op zaterdag dan bleef Nederland 1 met het Stedenspel steken op 439.000 en Tineke Schouten op RTL4 kwam uit op 839.000 en dus is tussen 20:30 uur en 21:30 uur De Zaterdagavondshow van SBS het bestbekeken programma geweest en dat is toch anders dan wat menig RTL idolaat hieerboven met al die kijkcijferverwachtingen had gehoopt, met zelfs bijna 2 miljoen voor Tineke Schouten, kom op zeg ;)

  Reactie op Dennis: RTL dus nog verder onder het miljoen en Ned. 1 zelfs onder een HALF miljoen

 150. Debby

  Ik vond het een super leuk programma. Beau en Marc Marie vind ik een super duo, je ziet dat ze er zin in hebben om dit programma te doen. Ik vind Gerard Joling altijd zo’n uitstraling hebben van: ik doe dit programma omdat ik er een bak geld voor krijg maar ik vind der geen ruk aan… dus ik ben wel blij dat hij er niet bij is.
  SUPER GEDAAN BEAU EN MM!!! Super decor trouwens!

 151. Jurgen

  Reactie op Anonymous:

  “De Zaterdagavondshow van SBS het bestbekeken programma geweest en dat is toch anders dan wat menig RTL idolaat hieerboven met al die kijkcijferverwachtingen had gehoopt”

  Veel mensen hebben de eerste aflevering uit nieuwsgierigheid bekeken, dat gebeurd altijd met nieuwe programma’s die groots worden aangekondigd.

  Ik voorspel je dat veel mensen zullen afhaken. Simpelweg omdat het: EEN SLECHT PROGRAMMA is. Is dat zo moeilijk te begrijpen door jullie campinggasten?! :D

 152. Jurgen

  Kijkcijfers:

  1 JOURNAAL 20 UUR 1.366.000
  2 STUDIO SPORT EREDIVISIE 1.304.000
  3 BENIDORM BASTARDS 1.059.000
  4 HART VAN NEDERLAND 907.000
  5 ZATERDAGAVONDSHOW MET MARC-MARIE & BEAU 905.000
  6 TINEKE SCHOUTEN POSI-TIEN 839.000
  7 SHOWNIEUWS 747.000
  8 BESTE IDEE VAN NEDERLAND 732.000
  9 JOURNAAL 18 UUR 659.000
  10 HALF ACHT NIEUWS 621.000
  11 JOURNAAL 22.30 UUR 604.000
  12 STUDIO SPORT 584.000
  13 VAN DER VORST ZIET STERREN 544.000
  14 PRINSENGRACHTCONCERT 510.000
  15 KEEPING UP APPEARANCES 510.000
  16 ALLES DRAAIT OM GELD 506.000
  17 EENVANDAAG 496.000
  18 KINDEREN GEEN BEZWAAR 495.000
  19 STEDENSPEL 439.000
  20 BEE MOVIE 401.000
  21 BLAUW BLOED 394.000
  22 LATE NIEUWS 371.000
  23 NOVA/DEN HAAG VANDAAG 366.000
  24 POPSTARS 325.000
  25 REGGIE PERRIN

 153. Bas v.d Kimme

  Tja 905.000 kijkers (SKO),
  maar goed een Zaterdagavondshow
  hoort toch (minimaal) boven het miljoen te komen.

 154. Anoniem

  Er is gisteren weing tv gekeken, dus dat verklaart de cijfers. De zaterdagavond show is best grappig maar niet erg verfrissend en orgineel

 155. Guus

  Normaal kijk ik niet zo vaak SBS, maar gisteravond wel. Ik was echt benieuwd en ik hou sowieso wel van dit soort programma’s. Ik vond het een hele leuke, grappige en afwisselende show en ik kan me echt helemaal niet herkennen in de meeste reacties hierboven. Maar ja, blijkbaar reageren hier veel mensen die het nodig vinden alles van SBS af te kraken. En dan is er ook nog iemand die durft te zeggen dat heel Nederland er wel zo over moet denken. Niet dus!

  Over de kijkcijfers: het heeft prima gescoord. 905.000 lijkt weinig, maar het was eindelijk weer een keer mooi weer en dat zie je sowieso aan de kijkcijfers. Bij dit soort dagen moet je eerder naar het marktaandeel kijken en dan heeft De Zaterdagavondshow gewoon gewonnen in haar tijdslot. En trouwens: SBS6 is tweede zender (achter Ned1). Dus ondanks een twijfelachtig kijkcijfer kunnen we toch concluderen dat De Zaterdagavondshow relatief goed van start is gegaan.

 156. Anoniem

  Nieuwsgierigheid heeft gewonnen, maar ik denk niet dat sbs de cijfers vast kan blijven houde

 157. 3.0

  Dit is een te laag cijfer voor de Zaterdagavondshow. Want het is nou ook niet een programma waaraan je voelt dat het nog gaat aantrekken. Daarnaast hebben SBS en RTL de mazzel dat NL1 een xtreem waardeloze programmering had. Want ook Benidorm Bastards was niet echt om te gillen.Ach, straks begint Ik Hou van Holland weer volgens mij en dat vaagt alles weg.

 158. mientje

  welk ander programma is dan op dat time slot boven de miljoen uitgekomen??? Er is gewoon minder gekeken op dat time slot. Kijk naar het marktaandeel.

 159. Jurgen

  Fail!!! @ STEDENSPEL 439.000

  Onbegrijpelijk dat er programmamakers zijn die dit bedenken en er nog voor betaald krijgen ook, stedenspel is Ned 1 onwaardig!

 160. Anoniem

  Het maakt natuurlijk geen schein van kans meer zodra inch begint,

 161. Bernie

  Nou ’t heeft middelmatig gescoord. Vergeet niet dat het mooi weer was gisteravond. Dus er is ook minder TV gekeken. Benidorm Bastards kan een hit genoemd worden!

 162. Jurgen

  Reactie op mientje:

  “welk ander programma is dan op dat time slot boven de miljoen uitgekomen??? Er is gewoon minder gekeken op dat time slot. Kijk naar het marktaandeel.”

  Eerste aflevering van een groots aangekondigd programma, dus dat marktaandeel is niet zo verassend! Ben benieuwd naar de kijkcijfers en het marktaandeel van de komende afleveringen. Niet schrikken hè.

 163. Robbie

  Een regelrechte copy van de BZT Show! Dat kan toch zomaar niet, zou je zeggen…. Blijkbaar wel! BZT Show is leuker, beter gemaakt en spontaner!

 164. Mensen.

  Hahhaha, Marc-Marie en Beau zijn niet over het miljoen gekomen!!!

 165. Merlijn

  In de voetsporen van Paul de Leeuw? Beetje last van hoogmoedswaanzin zeker…. Na drie kwartier kijken maar overgeschakeld naar Tineke Schouten. Zaterdagavond show 905.000 kijkers nu, zal volgende week wel zijn gehalveerd.

 166. Hier ben ik weer.

  Reactie op Bas v.d Kimme:

  Ben je even vergeten dat het gisterenavond een ontzettende lekkere temperatuur was gisterenavond.
  En dat het in het zuiden nog steeds vakantietijd is.
  Iedereen zat hier gisterenavond lekker buiten.
  Ik vind dat SBS6 het prima gedaan heeft.
  Beter gescoord dan RTL4…WHAHAHAHA

 167. Sandra

  Ik lees hier zo de reactie’s maar mensen, jullie moeten het programma niet vergelijken met het programma van Paul de Leeuw.
  Het is een ander programma mét andere mensen, die ook op een andere manier van presenteren hebben dan Paul de Leeuw.
  Het is onmogelijk dat zo’n show hetzelfde wordt, bovendien geeft iedereen zijn eigen draai aan de show.
  Ik denk ook niet dat het de bedoeling was een excate show na te maken, die zie je ook bij de najaarspresentatie.
  Het is een show die zeker wel wat kan worden, maar dan moet men niet negatief doen over het feit dat de show anders. Ja, het is ook anders, want het moest ook geen kopie zijn van Paul de Leeuw.

  Bovendien ben ik het met de reactie van Anonymous ( geschreven om 2.05) eens, als Beau nog bij RTL had gezeten en zoiets had gedaan was het wél een topshow geweest. Toen was Beau wel de held ect en kon hij alles goed doen. Nu, nu hij alleen een andere baan heeft ( wie heeft dat niet, wel eens) is hij ineens niet meer goed.
  Dat slaat echt nergens op, hij beschikt nog steeds over dezelfde talenten en kan nog steeds een show mooi maken. Ik zou willen zeggen, geef Beau een kans bij SBS. Hoewel hij misschien niet helemaal op zijn plek is bij SBS, heeft hij wel degelijk een mooie show neer gezet. Het was geen topshow, maar het was niet onaardig om na te kijken.
  Ik heb bij sommige wensen zelfs bijna moeten lachen en huilen, dus die elementen zaten er wel in.

  Mensen jullie moeten gewoon niet zo”n zelfde show als Paul de Leeuw verwachten, want het is een andere show. Met elementen erin van de Paul de Leeuw show. Als je het op die manier benadert is het echt een leuke show!
  En ik vondt de zachte G van Marc-Marie en het samenspel met Beau wat hij deed wél leuk om naar te kijken.

  Nee, ik ben niet bevooroordeeld omdat fan van Beau ben, ik vindt alleen dat men de show anders moet benaderen als men nu doet. Want als je met zo’n instelling al gaat kijken, ja dan vindt je het bij voorbaat al niets.

 168. Jurgen

  Reactie op Sandra:

  Pfff wat een onzin toch weer, je begint met: “Ik lees hier zo de reactie’s maar mensen, jullie moeten het programma niet vergelijken met het programma van Paul de Leeuw.”

  Het programma lijkt erg op MWDL maar o jee als mensen het daarmee gaan vergelijken. Want dat komt de liefhebbers van dit programma schijnbaar niet goed uit. Als je met zo’n onzinnig argument begint lees ik de rest al niet meer, niet serieus te nemen!

 169. Sandra

  @Jurgen
  Het is ook een ander programma dan Paul de Leeuw zijn show, dus moet je het er niet mee vergelijken. Dat is dan geen eerlijke vergelijking.

 170. JP

  Reactie op Sandra:

  Het concept is toch hetzelfde? SBS loopt er zelf ook mee te koop: ‘van de makens van MWDL’.

 171. Chiel

  Dat SBS vs RTL; hou toch op! Toen de Lottoshow met Carlo op tv kwam toen was hier ook gewoon te lezen hoe enorm slecht het was, zelfde bij de nieuwe show van Paul of Stedenspel.

  En Sandra: Beau had totaal geen toegevoegde waarde bij het programma gisteren. En het IS hetzelfde soort programma als Payul (zegt SBS/Paul) dus dan vergelijk je het, lijkt me logisch… En NATUURLIJK ben je bevooroordeeld omdat je fan van Beau bent, dat is iedere fan.

 172. Sebastiaan

  Ik snap die reacties niet helemaal niet over dat het bij RTL wel een succes zou zijn geweest.

  Ik vindt Beau persoonlijk een verschrikking op TV. Als hij op een stoel stil blijf zitten (RTLboulevard en Shownieuws) is hij nog enigsinds acceptabel. Zodra hij door een studio heen en weer kan rennen is het verschrikkelijk.

  (De voornaamste rede dat ik de eerste seizoenen van IHVH gewoon niet gezien heb)

 173. Sybilla van der Laan

  Reactie op JaJa: Ik vind het meer een jut en jul foto. We willen zo graag maar we deugen daar niet voor. Tineke Schouten was heel vroeger wel goed. Wat het oplevert? Ach, weer ’n dagje ouder. Maar, laten we niet op de dingen vooruitlopen, het kan allemaal nog wel meevallen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.