EO met nieuwe tv-show Scrooged

De EO komt met een tv-show waarin kandidaten worden geconfronteerd met de manier waarop ze hun leven inrichten. De titel van de show, ‘Scrooged’, is een verwijzing naar de verbitterde vrek Ebenezer Scrooge uit het populaire verhaal A Christmas Carol van Charles Dickens. Scrooge heeft in de nacht voor Kerstmis een aantal dromen en komt daardoor tot inkeer: hij wordt een royale, zachtaardige man. In Scrooged is het aan vrienden en familie om de ogen van kandidaten te openen.

De makers van Scrooged zoeken verschillende kandidaten. “Vind je dat je beste vriend de afgelopen jaren is veranderd in een hardvochtige grootverdiener en lukt het je niet om dit aan zijn verstand te brengen?  Of slaag je er niet in om je onzekere vriendin ervan te overtuigen dat ze veel meer in haar mars heeft dan ze denkt? Schakel dan de hulp in van Scrooged“, aldus de omroep.

Scrooged wordt gepresenteerd door het nieuwe EO-talent Anne-Mar Zwart. Het programma is voorlopig eenmalig te zien op dinsdag 31 augustus om 21.30 uur op Nederland 3, als onderdeel van de themaweek TV Lab, waarin omroepen nieuwe programma’s uitproberen. Als Scrooged een succes is, volgt er een hele tv-reeks.

In de tv-show Scrooged wordt geprobeerd de ogen van kandidaten te openen. “Vind je dat je beste vriend de afgelopen jaren is veranderd in een hardvochtige grootverdiener en lukt het je niet om dit aan zijn verstand te brengen?
Of slaag je er niet in om je onzekere vriendin ervan te overtuigen dat ze veel meer in haar mars heeft dan ze denkt? Schakel dan de hulp in van Scrooged!

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen