Bridget Maasland over orgasmes in Koffietijd

Bridget Maasland sprak maandagoch- tend ronduit over strippen, orgasmes en Haagse straattaal in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Koffietijd. Toen Maasland na een fragment uit haar nieuwe tv-show ‘Hoe vind ik een vent?’ opperde dat ook presentatrice Loretta Schrijver tien orgasmes achter elkaar kan krijgen, wist de oud-nieuwslezeres even niet wat ze daarop moest zeggen. “Die Loretta trekt het niet meer vandaag. Heerlijk“, schaterde Maasland later in de uitzending op RTL 4.

In het fragment dat Maasland meenam was te zien hoe een boeddhistische vrouw haar leerde om meerdere orgasmes achter elkaar te krijgen. “En tien keer is haalbaar als je boeddhist bent?“, vroeg Schrijver. Maasland: “Zij zegt van wel. Maar ook als je gewoon Loretta bent, hoor. Jij kan het ook.”

Aan het eind van de uitzending werd Maasland gevraagd om iets op zijn Haags te zeggen, en toen verraste ze het Koffietijd-publiek wederom met een pittige uitspraak. “Dan zeg je dingen als: ‘Ga even met je kut op het bankie zitten’. Dat is heel Haags.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen