BNN-presentator Valerio wil bekend worden als dj

Foto: Manon van der ZwaalValerio Zeno wil naast zijn televisiewerk ook naam maken als dj. Volgens de BNN-presentator is dat meer dan een hobby aan het worden. “Ik draai onder de naam Phalerieau. Een paar letters van m’n naam heb ik veranderd, zodat je die hetzelfde uitspreekt, maar als je hem op de flyer ziet niet aan die gozer van tv denkt. Presenteren op tv is zonder twijfel het leukste dat er is en dat wil ik de rest van mijn leven blijven doen, maar het dj’en is veel meer dan een hobby“, vertelt de tv-presentator.

Zeno is erg ambitieus als het gaat om zijn werk als dj. “Ik zit bij een dj-agentschap en heb elke eerste donderdag van de maand mijn eigen feestje in Jimmy Woo. Het is absoluut geen grapje, ik wil echt goed worden“, zegt hij in Veronica Magazine.

De presentator krijgt wel eens kritiek van mensen die hem vooral van tv kennen. “Niet iedereen begrijpt dat de meesten meerdere interesses hebben. Daarom hoor ik soms als ik aan het draaien ben: ‘Die Valerio moet ook weer zo nodig’.

Op dit moment is Zeno te zien in de tv-show ‘Dennis en Valerio vs de rest’.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen