TROS mogelijk alsnog met Popstar to Operastar

De TROS komt mogelijk alsnog met een hele serie afleveringen van de tv-show ‘Popstar to Operastar’. Dat heeft een zegsvrouw van de TROS dinsdag laten weten. De TROS en Eyeworks praten al maanden over een Nederlandse versie, maar vorige week kondigde de NCRV opeens een eenmalige uitzending aan. “We hebben de NCRV toestemming ge- geven voor de eenmalige uitzending van Van Popster tot Operaster, aangezien het goede doel de insteek van de avond is“, aldus de TROS.

In februari berichtte Eyeworks dat zij samen met de TROS nadacht over een Nederlandse versie van het Britse Popstar to Operastar. Toen de NCRV vorige maand het eenmalige ‘Van Popster tot Operaster’ aangekondigde, leek het erop dat de TROS was afgehaakt. Dat is niet het geval. “Wij zijn nog steeds in gesprek met Eyeworks over een reeks Van Popster tot Operaster“, meldt de omroep.

In Van Popster tot Operaster brengen bekende zangers een heuse operaklassieker ten gehore voor live-publiek. In de eenmalige tv-show van de NCRV op 28 augustus zijn dat Jenny Arean, Lange Frans, Loïs Lane en Nikki. De uitzending zal in het teken staan van Oxfam Novib en wordt gepresenteerd door Ernst Daniël Smid.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen