Veronica schuift tv-show Daan Nieber op lange baan

Foto: SBSVeronica brengt het nieuwe programma Goed Fout! van CQC-presentator Daan Nieber voorlopig niet op de buis. De tv-reeks zou eigenlijk in juni van start gaan, maar er is nog nooit een aflevering uitgezonden. “Alle avonden van Veronica gaan momenteel hartstikke goed en daarin gaan we dus niet te veel wijzigen. Bovendien moet het programma passen bij de rest van de programmering die avond, en nu geven we de voorkeur aan Undercover Boss en Waar is de Mol?“, vertelt een zegsvrouw.

Goed Fout! past volgens Veronica het best binnen een televisie-avond met nog meer programma’s van Nederlandse bodem. In het najaar programmeert Veronica op dinsdagen de Nederlandse tv-reeksen Undercover Boss met Lauren Verster en Waar is de Mol? met Johnny de Mol na elkaar, en daardoor blijft er volgens de zender geen geschikt uitzendmoment over voor Goud Fout!.

Het is niet bekend wanneer Goed Fout! wel te zien zal zijn. “Voor Goed Fout! hebben we momenteel nog geen startdatum“, zegt de woordvoerster.

In Goed Fout onderzoekt Nieber hoe hufterig Nederland is. Zo registreert hij hoe Nederlanders reageren als hij zogenaamd ongemerkt 50 euro op straat laat vallen. “Ik vind het enorm leuk en interessant om te doen, maar voor mijn vertrouwen in de mensheid is het toch wel een iets minder positieve ervaring!“, zei Nieber eerder.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen