Patricia Paay boos op Wilma Nanninga

Foto: Nick van OrmondtNa TROS-presentator Jan Smit (24) is ook RTL-gezicht Patricia Paay (61) boos op Telegraaf-journaliste Wilma Nanninga (52). Op de pagina Privé van Nanninga was woensdag te lezen dat Paay een biografie uit gaat brengen waarin de tv-persoonlijkheid onder meer zou vertellen over het seksuele contact met haar ex Adam Curry. Volgens Paay is er niets van waar. “Wat een lulkoek. Nou doet ze het voor de tweede keer: gewoon maar wat schrijven zonder dat ze iets checkt.”

Patricia Paay las het artikel in De Telegraaf vol verbazing. “Ik sloeg De Telegraaf open en dacht: wat doe ik nou weer in de krant. Dus ik lees het en er staat dat ik een biografie laat uitbrengen en over mijn seksleven met Adam ga vertellen. Nou, echt niet. Zij beschrijft mij alsof ik een achterlijke ben“, aldus Paay bij RTL.

Wat ik zo vreselijk vind, wat ze constant maar doet, is het woord ‘seks’ erbij halen. Ik denk dat het haar frustratie is, maar het moet weer gewoon iets vunzigs. Het is gewoon om je dood te schamen.”

De RTL-diva heeft al jaren geen contact meer met Nanninga. “Ik praat al jaren niet meer met haar, dus ik neem aan dat ik ook gestraft wordt daarvoor. Dat zal het wel zijn. Zij heeft natuurlijk de macht over die pagina, dus zij kan schrijven wat ze wil waarschijnlijk. Verder praat ik gewoon niet met die vrouw. Die vrouw schrijft zo raar en als je een interview doet met haar, staat er altijd iets anders, dan je gezegd hebt.”

Er komt volgens Paay niet eens een biografie. “Wel nee. Daar is het helemaal niet de tijd voor“, zegt ze. Ook de stelling dat Paay 4000 euro huur per maand zou betalen voor haar huurwoning klopt niet. “Dan zou ik wel heel stom zijn voor een klein huisje. Alles dat erin staat, is fout. Het is allemaal fout, fout, fout. Er klopt geen ene moer van.”

Nanninga en Paay lagen vorige maand ook al met elkaar overhoop. Nanninga schreef in de krant dat Paay eens minder loslippig moet zijn over haar seksleven. “Ik vind dat het zo langzamerhand gefrustreerd overkomt“, zei ze. Paay daarop: “Ze is een beetje seksueel gefrustreerd waarschijnlijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen