Mariëlle Tweebeeke neemt afscheid van RTL Nieuws

Foto: Stefan HeijdendaelMariëlle Tweebeeke was vrijdagavond voor het laatst te zien in het RTL Nieuws. De presentatrice is vanaf september een van de gezichten van het programma Nieuwsuur bij de publieke omroep. Aan het eind van het Half Acht Nieuws nam Tweebeeke afscheid van de RTL-kijker. “Ja, mijn laatste uitzending. Ik heb altijd met heel veel plezier bij RTL Nieuws gewerkt. Ik vond het ook een eer om op deze plek te mogen zitten. Ik zal allen hier missen, en u thuis: bedankt voor het kijken“, zei ze.

Haar collega Roelof Hemmen sprak lovende woorden over Tweebeeke. “Dan wil ik u nog vertellen dat dit de laatste uitzending is van Mariëlle Tweebeeke bij RTL Nieuws. Ze gaat ons verlaten. Ze gaat het programma Nieuwsuur presenteren bij de publieke omroep. Wij verliezen daardoor een vlijmscherpe, slimme en ook een fijne collega. Niettemin, heel veel succes.

Nieuwsuur is de opvolger van Nova. Tweebeeke gaat bij het programma een duo vormen met NPS-presentator Twan Huys.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen