Gordon maakt zich niet druk om Eric Dikeb

Foto: Nick van OrmondtGordon ligt niet wakker van Eric Dikeb, die aangifte tegen Gordon gaat doen wegens smaad. De artiestenmanager vindt dat hij door Gordon is weggezet als iemand die geld probeert te verdienen over de rug van Holland’s Got Talent-kandidaat Jacqueline Wensing. Gordon neemt de klacht niet serieus. “Hij brengt me op een idee. Misschien moet ik ook een klacht tegen Gerard Joling en René Froger indienen, want ik heb volgens mij wel een miljoen schade gehad van al die roddels“, grapt hij.

Het jurylid van Holland’s Got Talent vindt niet dat hij te ver is gegaan. “Nee, absoluut niet. Ik heb één keer Giel Beelen te woord gestaan op de radio. Dat was keurig netjes. Een dag later werd bekend dat hij dit alles vooropgezet heeft. Die vrouw kon absoluut niet zingen en hij dacht op een heel goedkope manier een hit te scoren door haar naar dat programma te sturen“, zegt hij in RTL Boulevard.

Dikeb wilde het eerst met Gordon onderling oplossen, maar krijgt daar naar eigen zeggen de mogelijkheid niet toe. “Ik heb bij hem voor de deur gestaan en aan de werkster gevraagd of hij naar buiten komt. Hij weigert elk contact“, aldus Dikeb. Gordon: “Ik heb geen idee. Ik heb zeven werksters.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen