GTST kijkt uit naar cliffhanger-week

Foto: RTLNog vijf dagen en dan is de zomercliff van Goede Tijden Slechte Tijden te zien. De dramatische laatste eindscène van het seizoen moet de kijker in spanning houden en hen ertoe bewegen om vanaf augustus ook weer naar de soapserie te kijken. “De kijker moet én de donderdag én de vrijdag kijken, want alleen dan weet je hoe GTST dit seizoen eindigt“, zegt producent Kennard Bos. “In de scène worden Sjors en Lorena bedreigd door een pistool. Sjors met een dikke buik, zij is zwanger.

Hoofdschrijfster Jantien van der Meer denkt dat het een spannende cliffhanger is geworden. In KRO Magazine vertelt ze: “Het wordt nu afwachten of alles goed komt, ook met de baby. Maar de grote vraag waar we al maanden mee bezig zijn, is: wie is de vader van de baby? Is het Bing of is het Danny?

Terugkijkend op de cliffhangers van de afgelopen jaren, is Bos het minst enthousiast over die van 2007. “Als ik eerlijk ben, was dit niet de beste cliffhanger die we ooit hebben gemaakt. Twee jongere personages uit de serie gaven een afscheidsfeestje waar iedereen bij aanwezig was. Bing en Jack droegen hetzelfde kostuum. Een van het wordt neergestoken, maar de kijker weet niet wie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen