Veronica Magazine zet acht ‘sexy politici’ op de cover

Veronica Magazine biedt haar lezers de kans om zelf te kiezen welke politicus zij in de week van 24 mei wil terugzien op de cover van het tv-blad. Het magazine heeft politieke partijen gevraagd om een sexy politicus naar voren te schuiven en velen werken mee. “De PVV en Trots op Nederland zijn niet ingegaan op de uitnodiging om een mooie politicus voor te dragen. De SGP heeft de redactie van Veronica Magazine laten weten ‘niet te kunnen kiezen uit alle mooie kandida- ten’“, aldus een zegsman.

Cora van Nieuwenhuizen (VVD), Lea Bouwmeester (PvdA), Sabine Uitslag (CDA, foto), Wassila Hachchi (D66), Mariko Peters (GroenLinks), Renske Leijten (SP), Joel Voordewind (ChristenUnie) en Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) zijn de Kamerleden die straks acht verschillende covers van Veronica Magazine sieren.

Abonnees kunnen via een speciale applicatie op veronicamagazine.nl zelf aangeven welke politicus zij op de cover willen hebben. De magazines met acht verschillende covers worden in de week van 24 mei bij de abonnees bezorgd.

Op de foto: Sabine Uitslag van het CDA.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen