Caroline Tensen trots op hoge kijkcijfers Eén tegen 100

Caroline Tensen is ‘heel blij’ met het kijkcijferrecord van haar programma Eén tegen 100. Het tiende seizoen ging zondag van start met ruim 1,9 miljoen kijkers. Dat is het hoogste aantal kijkers sinds 2005, toen de show voor het laatst te zien was bij de TROS. “Hoe vind je dat nou, seizoen tien? We zijn zo trots met z’n allen. We zijn heel blij“, zegt Tensen op 3FM. “Ik vind het nog steeds leuk. Ik kon ook niet wachten, want ik heb de laatste tijd weer heel veel programma’s gemaakt op locatie.

Tensen vonden het dan ook spannend om de studio weer te betreden. “Dan sta ik als een soort jonge hinde te wachten tot ik weer die studiovloer op mag lopen. Lekker weer met publiek, hakken aan en gaan.”

Het format van Eén tegen 100 is opnieuw onaangepast. “Weet je wat het is? Never change a winning team. We hebben wel eens geprobeerd om makkelijk en moeilijk eruit te gooien en dan twee verschillende categorieën. Maar we zijn toch weer terug bij af en dit werkt blijkbaar het beste. Het is vertrouwd.”

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen