Tijl Beckand: ‘Jack Spijkerman verdient succes’

Foto: Studio KastermansTijl Beckand is er blij mee dat de nieuwe RTL 4-show Echt Waar?! een succes is. In het door Jack Spijkerman gepresen- teerde programma neemt Beckand het wekelijks op tegen Ruben van der Meer. “Toen we begonnen, had ik geen verwachtingen. Ik probeer een zo goed mogelijk programma te maken en niet zozeer te focussen op kijkcijfers. Maar natuurlijk is het leuk als het zo goed be- keken wordt. Vooral voor Jack: híj trekt de kar, wij volgen slechts. Hij verdient absoluut succes.

Beckand heeft Echt Waar?! zelf mede bedacht. “Voor TV Lab heb ik een dag intensief samengewerkt met John de Mol. Daarna hebben we een paar keer koffie gedronken en gebrainstormd en kwam dit project voorbij. Jack Spijkerman zou het presenteren en daarna werd gezocht naar twee anderen“, zegt hij in Televizier.

Hij heeft veel plezier tijdens de opnamen. “Gordon was te gast en de vraag ging over bourgondische diners. Hij zat aan een perfect gedekte tafel met een luit, maar brak al snel de tent af. Tja en dan doe ik graag mee. Het werd een zooitje, echt ál-les ging stuk. Later belde hij om te vragen of het enigszins bruikbare beelden waren of dat hij terug moest komen voor nieuwe opnamen. Heel sportief.

Echt Waar?! is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen