Grote zaterdagavondshow Carlo Boszhard in première

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard presenteert zaterdag de eerste aflevering van de groots opgezette tv-show Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag. Hij volgt Linda de Mol op, die met Ik Hou Van Holland wekelijks ruim twee miljoen kijkers scoorde. “Dat was in het begin al een heel groot succes, maar op een gegeven moment werd het echt giga. Ik hoop dat dit ook giga wordt“, zegt Carlo bij RTL Boulevard. Producent John de Mol is erg gespannen, maar heeft goede hoop. “Het is een heel groot programma, ouderwets groot.

In Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag maakt men kans op grote prijzen, zoals auto’s en geldbedragen. “Carlo is een spelletjesliefhebber. Dat zie je aan hem. Dat voel je aan hem. Carlo is een mensenpresentator. Hij is heel erg fysiek met mensen bezig. Het gaat om veel prijzen, er staat veel op het spel. Dan is Carlo wel een rots in de branding“, zegt De Mol. “Ik denk dat Carlo zijn handen vol heeft om deze show tot een goed einde te brengen. Er zitten ongelofelijk veel losse eindjes aan, zowel voor Carlo als voor de productie.

Boszhard heeft wel vaker spelshows gepresenteerd. Dit soort programma’s kan hij naar eigen zeggen niet maken in duopresentatie met vaste collega Irene Moors. “Dit soort programma’s moeten heel strak geleid worden en dat heeft niet de Carlo & Irene-touch van: ‘Zussie, haal jij even die prijs van rechts!’ Dat gaat niet.”

Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen