Sieneke repeteert voor het eerst in Oslo

Foto: William RuttenSieneke Peeters (18) heeft woensdag in Oslo voor de eerste keer gerepeteerd op het podium van de Telenor Arena ter voorbereiding op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival op 25 mei. Het optreden van Sieneke viel volgens een woordvoerster van de TROS erg in de smaak bij de aanwezige fans en de (inter)nationale pers. Ook Sieneke is enthousiast. “Het ziet er echt groots en fantastisch uit. Ik kan bijna niet geloven dat ik hier volgende week echt sta“, vertelt de zangeres.

Op het podium wordt Sieneke vergezeld door drie achtergrondzangeressen en twee mimespelers. “Een regelrechte blikvanger is het speciaal gebouwde draaiorgel, voorzien van verrassende technische snufjes. De wereldberoemde draaiorgelpoppen worden live uitgebeeld door de meegereisde mimespelers, waarmee het draaiorgel muzikaal en visueel tot leven wordt gebracht“, aldus een zegsvrouw van de TROS.

Er volgen in aanloop naar de halve finale van het Eurovisie Songfestival nog drie officiële repetities voor Sieneke.

De halve finale van het Songfestival met Sieneke is op 25 mei te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen