EénVandaag gaat samenwerken met zakensite Z24.nl

Foto: Wim KluversDe actualiteitenrubriek EénVandaag gaat samenwerken met de financiële nieuwssite Z24.nl. Dat hebben de AVRO en TROS woensdag bekendgemaakt. EénVandaag wil op deze manier haar financieel-economische berichtgeving verbeteren. “Economisch nieuws is voor iedereen belangrijk geworden“, vertelt hoofdredacteur Jan Kriek. “Met de inhoudelijke kennis van Z24.nl kunnen we onze kijkers nu nog beter informeren over alles wat met economie en geld te maken heeft.

De winst van Z24 zit volgens EénVandaag in haar bijdrage aan het voor een breder publiek toegankelijk maken van financieel economisch nieuws, achtergronden en dossiers die op Z24 te vinden zijn. “Televisie is een vak apart. EenVandaag beheerst dat vak als geen ander. Hun enorme impact sluit prachtig aan bij onze nieuws en achtergronden op internet”, zegt Arend van den Berg, hoofdredacteur van Z24.

Het eerste gezamenlijke project is de ‘Watstemtjeportemonnee-wijzer’, een online applicatie waarmee kiezers op een eenvoudige manier inzicht krijgen in de financiële paragrafen van de verkziezingsprogramma’s.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen