SBS 6 viert jubileum Gerard Joling met Jolinginnedag

Foto: SBSSBS 6 viert zaterdag het 25-jarig artiestenjubileum van Gerard Joling met Jolinginnedag. Op deze dag staat de gehele programmering van de tv-zender in het teken van Joling, die exclusief aan SBS verbonden is. Volgens SBS-collega Patty Brard verdient Joling deze dag. “Als je nou toch altijd zo vrolijk bent. Hij kan de hele wereld laten lachen. Hij zeurt niet, is altijd in een goeie bui, maakt van alles een grap en dat is voor mij zo’n verschrikkelijk groot voorbeeld“, zegt Brard bij Boulevard.

De speciale Joling-programmering begint om 14.00 uur met Jolings favoriete film ABBA: The Movie. Om 17.00 uur verbouwt Rob Verlinden de tuin van Joling in De Tuinruimers, waarna om 19.00 uur de favoriete filmpjes van de zanger voorbijkomen in Lachen Om Home Video’s. De finale van Jolings show Move Like Michael Jackson staat om 20.30 uur op het programma en om 23.05 uur is een tien minuten durend programma te zien waarin Joling en Karin Bloemen met elkaar praten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen