Santegoeds hield relatie Jinek en Moszkowicz geheim

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé en presentator van Shownieuws, was al maanden op de hoogte van de liefdesrelatie tussen Bram Moszkowicz en Eva Jinek, maar hield het geheim. Dat vertelde Santegoeds woensdag op Radio 538. Albert Verlinde kwam maan- dag met de primeur in RTL Boulevard. “Ik kwam ze tegen tien weken geleden. Ik loop een restaurant in en daar zaten Bram en Eva. Ze hebben me toen echt gesmeekt om het nog niet te brengen“, vertelt Santegoeds.

Santegoeds kwam Moszkowicz en Jinek tegen in restaurant d’Antica in het centrum van Amsterdam. “Het was 6 maart geloof ik toen ze in de d’Antica zaten. Ik zat bovenop het nieuws. Maar dat gold een paar uur later voor Bram ook, ha ha“, aldus Santegoeds. “Het duo vreesde wel enige problemen met Eva’s werk. En wat doe je dan als keurige roddeljournalist? Daar gaat mijn reputatie.”

De showbizzjournalist hield het nieuwtje graag geheim. “Ze wilden zeker weten dat ze echt een setje waren en dat het niet een bevlieging was, omdat het haar wel in de problemen zou brengen. Bram is een goede relatie van het concern. Zijn vader werkte ook voor De Telegraaf.

Jinek mag door haar relatie met Moszkowicz niet aan de slag voor Nieuwsuur, de opvolger van Nova, zo werd woensdag bekend.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen