Gordon: ‘Sumera nog in X Factor als ik haar coach was’

Foto: William RuttenSumera Espinel Martinez (25) had volgens jurylid Gordon nog in X Factor gezeten als hij haar coach was geweest. Het vertrek van Sumera, een act van jurylid Stacey Rookhuizen, leverde veel media-aandacht op. “Eigenlijk zou ik het niet moeten doen, maar ik zeg het toch. Als ik haar coach was geweest, had dit nooit gebeurd. Dat kan ik met arrogantie zeggen. Zij had die houding bij mij nooit voor elkaar gekregen op televisie. Nooit. Zij stond daar met een gezicht als een oorwurm“, zegt Gordon.

Gordon stemde Sumera naar huis, omdat hij haar arrogant vond. “Ik maak een keuze met mijn hart. Als ik het gezicht van Sumera moest afwegen tegen de ontzettende spontaniteit van Kelvin, die voor zijn leven stond te zingen en een weergaloos optreden gaf, dan ga ik overstag. Die Sumera komt echt wel goed terecht, hoor“, zegt hij op 3FM.

Sumera zelf vindt dat ze ‘te vroeg’ uit X Factor is gestemd. Gordon: “Je moet de klasse opbrengen – en dat vond ik zo mooi aan Daniëlle die een week ervoor wegging – dat je zegt: ‘Ik ben dankbaar dat ik hier heb mogen staan’. Dat heb ik uit de mond van Sumera niet gehoord.”

Verder laat hij nog weten dat hij klaar is met de zwaarlijvige kandidaat Dony. “Ik ben Dony-moe. Ik geloof dat mensen maar willen dat zijn ouders komen. Dat wil ik ook voor die jongen. Hij is wel de slechtste act.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen