Robert ten Brink nieuwe presentator Holland’s Got Talent

Robert ten Brink volgt Gerard Joling op als presentator van Holland’s Got Talent. De talentenjacht verhuist in het najaar van SBS 6 naar RTL 4. Hoewel Joling niet meeverhuist met het tv-programma, blijft Patricia Paay wel in de jury zitten. Zij stapte onlangs over naar RTL. Ten Brink bij Boulevard: “Ik ben een redelijke fan van talentenshows geworden sinds mijn dochter aan Popstars heeft meegedaan. Daardoor heb ik een kijkje achter de schermen gekregen en weet ik wat die kandidaten meemaken.”

Wie er naast Patricia Paay nog meer in de jury van Holland’s Got Talent komt te zitten, wilde Ten Brink niet zeggen. “Als er een ding onder embargo is op dit moment, is het de jury van Holland’s Got Talent. Ik mag er helemaal niets over zeggen. Dat is nog even afwachten.

Bij SBS 6 zaten Henkjan Smits en circusdirecteur Robert Ronday naast Patricia Paay in de jury. De finale van het tweede seizoen Holland’s Got Talent trok een jaar geleden 1,4 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen