Nickelodeon: ‘Ook best bekeken kinderzender in april’

Nickelodeon was ook in april de best be- keken kinderzender van Nederland. Dat heeft het tv-station maandag laten weten. Nickelodeon behaalde in het tijdvak 6.00 tot 20.00 uur, de uren waarop zij uitzendt, een marktaandeel van 26,6 procent in de doelgroep 6 tot 12-jarigen. Maar ook in het tijdvak 6.00 tot 18.00 uur, de uren waarop concurrent Disney XD te zien is, was Nickelodeon naar eigen zeggen marktleider. “Nickelodeon is in april opnieuw in marktaandeel gegroeid“, aldus een zegsvrouw.

De maand april was voor Nickelodeon de beste maand sinds november 2009. “Ten opzichte van maart werd een relatieve groei van 8 procent gerealiseerd. De groei is onder andere toe te schrijven aan de goede scores van de spannende mysterie-soap Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard, SuperNick met Patrick & Terence op woensdagmiddag, het succes van de nieuwe show Fanboy & Chum Chum en de groeiende kijkcijfers van het razendpopulaire iCarly.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen