Fleur van der Kieft in diep dal door gebrek aan tv-werk

Fleur van der Kieft (35) belandde in een diep dal toen bleek dat er geen tv-werk meer voor haar was. Dat vertelt Van der Kieft deze week in Veronica Magazine. Van der Kieft speelde vanaf 2000 drie seizoenen in de RTL-serie Westenwind. Later presenteerde ze Snowmagazine voor SBS 6. “Skiën is mijn grootste hobby, maar tussen de seizoenen van Snowmagazine door ging het niet goed met me. Ik was altijd druk en ineens had ik even niets. Dat viel te zwaar, omdat ik het niet gewend was.”

Daarna ging het bergafwaarts met Van der Kieft. “Ik mocht in 2002 voor NET 5 Beauty & Zo presenteren, maar ik zat al op een verkeerd spoor. Resultaat: ik woog 42 kilo, werd ontslagen en had geen nieuw programma. Stom dat ik het zo ver liet komen en dat ik te weinig bezig was met verder in de toekomst kijken dan alleen maar het hier en nu.

Het gaat nu weer goed met haar. “Ik ben hoogzwanger en ik kreeg vanmorgen mijn spijkerbroek niet meer aan. Na Beauty & Zo werkte ik achter de schermen waar ik heel veel leerde. Ik kwam de man van mijn dromen tegen, omdat ik daar de rust voor had en toen voor open stond. Misschien was mijn dieptepunt dus wel heel goed voor mij.

De afgelopen jaren was Van der Kieft te zien bij TV Gelderland. “Waar ik onder andere het gezicht was van het zomerprogramma Gelderland Zomerland en evenementen zoals de Zwarte Cross versloeg. Ik weet niet in welke wereld ik me begeef na mijn bevalling. Ik zou wel iets pittigers willen doen voor TV Gelderland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen