‘Gordon overwoog vertrek uit X Factor’

Gordon heeft overwogen om op te stappen als jurylid in X Factor, nadat zijn act BadBoyz door zijn collega-juryleden uit het programma werd gestuurd. Dat schrijft De Telegraaf. Gordon, die vanwege het Toppers-concert vrijdag niet bij X Factor was, heeft inmiddels besloten toch te blijven. “Het gaat me niet om de uitschakeling van BadBoyz, maar ik ben gewoon vreselijk geraakt door de opmerkingen van de jury. Ik ben er vrijdag gewoon bij. Mits er nog verdere ontwikkelingen zijn.”

Gordon heeft zijn chauffeur zaterdag langs X Factor-collega’s Angela Groothuizen, Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen gestuurd om zijn uitnodiging voor Toppers in Concert op te halen. “Ze zijn wat mij betreft niet meer welkom in de Arena. Ik had mijn hielen nog niet gelicht of ze hebben alles aangegrepen om mijn act, de BadBoyz, te offeren. Ik vind het een schande!

Hij is boos om de opmerking van Stacey. “Het slaat ook helemaal nergens op dat Stacey heeft gezegd dat Boy  en J-Me steeds meer homo lijken. Dat heeft niets te maken met de capaciteiten die ze als artiesten hebben. Ze bespot mijn geaardheid!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen