Gordon: ‘Jaap gaat X Factor winnen’

Foto: William RuttenJurylid Gordon verwacht dat kandidaat Jaap van Reesema (25) de talentenjacht X Factor gaat winnen. Zelf is Gordon in het RTL 4-programma coach van de act BadBoyz. “Ik denk dat je niet alleen mij diep hebt geraakt vanavond, maar ook vele miljoenen kijkers thuis. Zelfs als je X Factor niet zou winnen – en de kans dat je niet wint acht ik heel erg klein – dan wordt jij denk ik één van Nederlands grootste zangers. Het was heel goed“, sprak Gordon vrijdagavond in de live- uitzending van X Factor.

Jaap zong vrijdag in X Factor het nummer Margherita van Marco Borsato. “Het is gewoon puur genieten om naar jou te luisteren. Echt fantastisch“, zei jurylid Eric van Tijn. Ook Stacey Rookhuizen en Jaaps coach Angela Groothuizen waren onder de indruk. “Ik vind dat je dit zo verschrikkelijk mooi kan zingen“, zei Groothuizen.

Overigens ziet coach Groothuizen wel gevaar in alle lovende woorden voor Jaap. “Er is al twee keer ‘finale’ genoemd door mijn vriend Gordon. Iedereen is laaiend enthousiast en je weet dan ook dat dat gevaarlijk is.”

Jaap zelf blijft nuchter over zijn deelname aan de tv-show. “Ik sta zeker niet al bijna in de finale. Er zijn nog genoeg rondes te gaan. Je moet wel echt week presenteren. Als je een keer de fout ingaat, sta je in de gevarenzone en weet niemand meer dat je in de finale zou staan.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen