Daphne Bunskoek spiegelt zich aan Linda de Mol

Foto: Manon van der ZwaalDaphne Bunskoek (36) heeft een aantal grote voorbeelden op televisiegebied. Ze vindt dat iedereen uniek is, maar op de vraag aan welke televisiecollega’s ze zich spiegelt weet ze toch drie namen te noemen. “Ik bewonder de intelligente en tegelijkertijd ongedwongen manier waarop Jelle Brandt Cortius televisie maakt. Linda de Mol is ook ontzettend goed, zij heeft altijd alles onder controle. En Jeroen Pauw is een heel fijne en slimme presentator. Bij hem kom je niet weg met een lulverhaal.

Bunskoek kijkt graag televisie, vertelt ze in De Volkskrant. “Ik blijf nergens voor thuis, maar volg wel veel. Wat ik erg leuk vind, zijn de modeseries op de maandagavond van RTL 5, maar dan wel de Amerikaanse versies. Dat hysterische gedoe is ontzettend vermakelijk. Ondertussen sms ik altijd hevig met vriendinnen over wat er gebeurt. Op de zondag kijk ik meer naar de publieken. De afgelopen tijd waren er veel goede series te zien, zoals De Oorlog en Beagle, in het kielzog van Darwin.

Verder leest de presentatrice veel tijdschriften en kranten. “Ik heb abonnementen op NRC Handelsblad, nrc.next en Het Parool. De Volkskrant lees ik altijd in het café om de hoek“, vertelt ze. “Ik koop ook regelmatig een stapel tijdschriften bij de kiosk. Van alles wat: Marie Claire, Elle, HP/De Tijd, Elsevier. Wat mij ook erg aanspreekt zijn kookbladen als Elle Eten en Delicious. Ik zit namelijk bij een eetclub.

De tijd die resteert, spendeert Bunskoek graag op internet. “Ik kijk altijd op Mediacourant en op The Daily Beast staan vaak grappige filmpjes.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen