Carlo en Irene maken nominaties Musical Awards bekend

Geplaatst op vr 07 mei 2010 om 11:20Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard en Irene Moors maken zondag in hun programma Life 4 You de nominaties voor de John Kraaijkamp Musical Awards 2010 bekend. Zij worden daarin bijgestaan door Musical Awards-juryvoorzitter Eric van Tijn. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. In Life 4 You zal te zien zijn hoe de genomineerden op worden overvallen met het nieuws dat zij kans maken op het felbegeerd beeldje. Tijdens een grote liveshow bij de AVRO op Nederland 1 wordt op maandag 7 juni bekend wie de Awards krijgen.


23 Reacties op “Carlo en Irene maken nominaties Musical Awards bekend”


 1. TeeVeetje

  Getverrr alweer die twee overschatte en gemankeerde Life 4 You clowns , straks gaan ze nog denken dat ze wat voorstellen in TV-land . Ik vraag me af wanneer ze zichzelf gaan persifleren in de TV-kantine , dat zou opzienbare televisie zijn zeg .

 2. Malou

  Super super leuk!:D

 3. Anoniem

  Ook zo’n supercommercieel programma dat niet bij de PO thuis hoort.
  Hierin wordt naast de uitreiking alleen maar reclame gemaakt voor de musicals die volgend seizoen in de theaters lopen, zoiets hoort toch bij de commerciele thuis.

 4. Jenna

  Reactie op TeeVeetje:
  Als je zo’n hekel hebt aan deze 2 presentatoren, dan heb ik 1 tip: reageer es niet op de berichten over Carlo en Irene. Ipv bij alle berichten over hun allemaal zure opmerkingen en telkens dezelfde uitgekauwde teksten te zetten. Nu weten we het wel!

 5. Realiste

  Reactie op Jenna:
  Juist wel reageren! Hopen dat RTL ze zo snel mogelijk van de buis halen.

 6. Jenna

  Reactie op Realiste:
  Als jij nou es echt realistisch bent, dan weet je dat deze 2 toppers die erfgoed zijn van de Nederlandse tv nog lang niet van de buis afgaan. Ze scoren giga! Kijk jij maar lekker naar SBS als het je niet bevalt.

 7. TeeVeetje

  Reactie op Jenna: Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden over deze twee nono,s !!!!!!!

 8. Mark

  Reactie op TeeVeetje:
  Dan kan ik niet vaak genoeg benadrukken, dat jij een zure oude man bent.

 9. Anoniem

  Ik vind ze ook niets. Die Carlo is nog wel aardig maar Irene is echt een vreselijk mens. Als ik met haar moet werken kan ik daar enorm tegenop zien. En het is vaak nog erger. Zo arrogant en snauwerig, er komt echt niets vriendelijks uit haar mond.

 10. Karel

  Als je die twee op het scherm bezig ziet, dan krijg je toch echt de neiging om je fles bier er door heen te gooien. Wat een flauw stel !!!!

 11. TeeVeetje

  Reactie op Anonymous: Jij ? Met hun werken ? Bedoel je TV-kijken ?

 12. TeeVeetje

  Reactie op Anonymous: Tis maar goed dan , dat ze niet weten wie je bent anders word je nog ontslagen zeg pffffffff .

 13. Sven L.

  Ik vind ze leuk, kan mij het schelen of ze achter de schermen snauwen of vervelend doen; op het scherm ziet het geheel er leuk en gelikt uit, daar gaat het mij om. Ik kijk elke week :-)

 14. TeeVeetje

  Reactie op Sven L.: Ik ben ook een bewoderaar van Carlo & Irene .

 15. Malou

  Reactie op Anonymous: Dan heb je het niet over Irene Moors ;)

 16. Lianne

  Reactie op Anonymous:

  Beetje jammer dat het allemaal weer anoniem moet.. Wees een vent (of wijf) en zet je eigen naam hier gewoon neer ;) Of durf je niet?

 17. Olga

  Iedere poep en scheet van Carlo & Irene wordt hier tegenwoordig wel vermeld he? Jeetje, MC lijkt onderhand wel een Carlo & Irene fanclubsite te worden.

 18. mark

  Musical Awards zijn toch anders nooit in juni? Zal wel geen hond naar kijken dan als het waarschijnlijk mooi weer is.

 19. PDC

  Reactie op TeeVeetje:

  Behoorlijk overschat. Zo succesvol over zoveel jaar, en dan zo overschat. Knap.

 20. Kim

  Reactie op mark:
  Het trekt toch elkaar zeker wel 1,5 miljoen kijkers, ondanks de programmering eind mei/begin juni

 21. robie

  @ Anonymous…..als je echt met Irene werkt zou je wel beter weten. Irene is een toffe vrouw met veel gevoel voor humor. Carlo kan misschien af en toe wat narrig zijn, maar dat komt omdat hij perfectionist is en gewoon het onderste uit de kan wil halen en dat kan op anderen soms wat bot overkomen….Maar ben jij 365 dagen per jaar poeslief dan….denk het niet!

 22. fabiola elgueta

  Ik vind ze leuk carlos en irenes top par

 23. Robbieboy

  Reactie op Anonymous: JIJ met haar werken? Wat doe je dan? Maak je soms haar WC schoon??

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.