Bonnie St. Claire overweegt stappen tegen VARAgids

Bonnie St. Claire is woest op VARAgids. Het blad heeft de zangeres geïnterviewd en bouwde een kleine fotostudio bij haar thuis om St. Claire zo mooi mogelijk op de foto nemen. Het resultaat ligt nu in de winkel. “Het lijkt wel alsof er een grimeur bezig is geweest uit een horrorfilm. Zo ziet het eruit. Alles wat er nu bij mij aan foutjes zitten in mijn gezicht – en die zitten er dankzij mijn 61 levensjaren – is zo benadrukt dat ik denk van: nou, dit is photoshoppen op de verkeerde manier“, zegt ze in Shownieuws.

St. Claire is ook niet blij met het interview. “De hele intonatie van het interview is neerbuigend en sneaky. Dan kan ik maar tot één conclusie komen en dat is dat er kwaadaardig opzet in het spel is. Ik heb spijt dat ik daar mijn tijd heb ingestoken.”

Chris Buur, hoofdredacteur van VARAgids, is het met St. Claire oneens. “De VARAgids heeft zich braaf aan alle afspraken gehouden. Overigens vinden we dat Bonnie St. Claire zowel in tekst als in foto als een leuke vrouw naar voren komt, dus we vinden het jammer dat de aflevering van Stijlboek bij haar kennelijk zo slecht valt.

Wat St. Claire met haar woede gaat doen, weet ze nog niet. “Misschien word ik wel zo kwaad dat ik denk: ik ga een kort geding tegen ze aanspannen. Weet ik veel.”

In het interview met VARAgids vertelt St. Claire onder meer woedend te zijn op BNN, omdat ze vindt dat de omroep haar voor schut blijft zetten over haar slechte score bij De Nationale IQ Test. Die uitspraken haalden deze week de media.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen