Veronica brengt hooligans Ajax en Feyenoord in beeld

Veronica zendt woensdagavond laat een aflevering van de Britse serie ‘Hooligans’ uit, waarin de relschoppers van Ajax en Feyenoord centraal staan. Dat heeft Veronica woensdag laten weten. Ajax en Feyenoord zijn momenteel veel in het nieuws, vanwege de vrees voor rellen tijdens de bekerfinale op 25 april. “In de documentaire Hooligans! is vanavond te zien hoe het er aan toe kan gaan bij de extreme voetbalfans van Ajax en Feyenoord“, aldus een woordvoerster van het tv-station.

Presentator Danny Dyer komt er tijdens zijn bezoek aan Nederland snel achter dat Nederlandse Hooligan-scnene heftiger is dan hij dacht. “Hij wint het vertrouwen van enkele extreme fans en heeft een aantal schokkende gesprekken met ze.”

Hooligans! over Ajax-Feyenoord is om 23.25 uur te zien bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen