Robert Jensen ontvangt La Toya Jackson in talkshow

Foto: TROSLa Toya Jackson is donderdag te gast in de talkshow van Robert Jensen op RTL 5. “Ze gaat zéér open spreken over de dood van haar broer Michael, wat zij ziet als moord“, vertelt de talkshowhost op zijn website Snafu.nl. Het is niet de eerste keer dat La Toya plaatsneemt op de rode bank van Jensen. In mei 2008 was ze ook al eens te gast in de show. De zangeres van hits als ‘If You Feel The Funk’ werd in november vorig jaar nog in de maling genomen door Wendy van Dijk in de RTL-show Ushi & Dushi.

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen