Rita Verdonk en Wouter Bos wilden in Ranking the Stars

Foto: John KramerPaul de Leeuw wilde graag een versie van Ranking the Stars met bekende politici maken, maar alleen Rita Verdonk en Wouter Bos wilden hun opwachting maken in de BNN-show. Dat vertelde De Leeuw woensdag op 3FM. De Leeuw kwam op het idee na de kabinetsval. “We wilden politiek doen, omdat het kabinet viel. Maar daar durft echt niemand wat. Behalve Wouter Bos. Hij had gelijk ‘ja’ gezegd, maar die wist waarschijnlijk al dat hij af ging treden. Ook Rita Verdonk wilde meedoen.

Ook een WK Voetbal-versie van Ranking the Stars gaat niet door. “We hadden ons een beetje gefocust op het WK Voetbal, maar het is bijna onmogelijk – hoewel er wel goodwill was – om al die jongens bij elkaar te krijgen.

Nu is De Leeuw vanaf 16 april te zien met een ‘Golden Oldies’-versie van Ranking the Stars, waarin onder meer Bonnie St. Claire en Dries Roelvink hun opwachting maken. “Dan is je lijstje snel gemaakt. Heel veel mensen zeiden gelijk ‘ja’. We hadden ruim de keuze“, aldus De Leeuw. “Het is natuurlijk best moeilijk om weer goede nieuwe sterren te vinden, want bijna iedereen is geweest. Het was een beetje kort tijd.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen