NET 5 in juni met comedyserie Accidentally on Purpose

NET 5 start in juni met de Amerikaanse comedyserie Accidentally on Purpose met actrice Jenna Elfman, vooral bekend als Dharma uit de serie Dharma & Greg. In Accidentally on Purpose speelt Elfman de 37-jarige Billie. Als een ware cougar belandt ze in bed met de 22-jarige Zack. Ze raakt zwanger en besluit niet alleen om de baby te houden, maar ook om de veel jongere Zack in huis te nemen. Deze ‘cougarserie’ vult vanaf dinsdag 8 juni het gat dat de comedy Cougar Town achterlaat op NET 5.

Billie is een succesvol journaliste die al een aantal jaar aanrommelt met haar baas James (Grant Show). Ze hoopt op een ring om haar vinger, maar dat wil James haar niet geven. Billie besluit de relatie te verbreken, met in haar achterhoofd de hoop dat James bijdraait. In de tussentijd beleeft ze een paar leuke avonden met de 22-jarige Zack. De vrijblijvendheid is er echter snel vanaf, want Billie blijkt ‘per ongeluk’ zwanger van Zack te zijn: iets waar haar beste vriendin Olivia (Ashley Jensen) en zusje Abby (Lennon Parham) ten zeerste hun vraagtekens bij zetten.

Vanaf dat moment komt Billies leven op zijn kop te staan. Ze besluit de baby te houden en Zack in huis te nemen. “Doordat de ouders in spé in geheel verschillende levensfases verkeren en er hierdoor een hele andere standaard op na houden, komen ze samen in de meest bizarre en komische situaties terecht“, aldus NET 5.

In de Verenigde Staten behaalde Accidentally on Purpose teleurstellende kijkcijfers. Het eerste seizoen, dat uit achttien afleveringen bestaat, begon daar eind vorig jaar en is inmiddels afgerond. Er is nog geen beslissing genomen over een tweede seizoen.

Accidentally on Purpose is vanaf 8 juni wekelijks om 21.00 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen