Loretta Schrijver vreest niet voor nieuwe burn-out

Foto: Mike van den ToornLoretta Schrijver is er niet bang voor dat ze opnieuw een burn-out krijgt. In 2008 bezorgde haar dagelijkse tv-show bij MAX Loretta een burn-out, en nu is ze met Koffietijd weer dagelijks op tv. “Door die burn-out heb ik geleerd om me over te geven. En de onderwerpen die we in Koffietijd aansnijden, hebben van nature mijn aandacht en belangstelling“, vertelt Schrijver in de NCRV-gids. “We geven in dat programma aandacht aan onderwer- pen van waarde. Dingen die de wereld een beetje beter maken.

Toch heeft Schrijver de rust nog niet gevonden. “Rust in m’n hoofd, nee, die heb ik niet. Dat komt doordat ik niet met tijd kan omgaan. Ik zou willen dat we het begrip tijd konden afschaffen. Dan zouden we in een natuurlijk ritme terechtkomen en evenwicht vinden. Tijdloos leven, dat lijkt me wel wat.

Schrijver is blij met haar terugkeer op tv, maar misschien nog wel blijer dat haar moeder dat zo leuk vindt. “Mijn moeder leeft nog, ze is 88. Nog steeds heb ik haar goedkeuring nodig. Toen ze zei dat ze zich op Koffietijd verheugde, maakte mijn hart een vreugdesprongetje. Zo’n bevestiging is kennelijk belangrijk voor me.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen