Femke Halsema: ‘Albert Verlinde moet niet liegen’

GroenLinks heeft de uitnodiging van RTL Boulevard aan Femke Halsema om aan te schuiven in het tv-programma wel degelijk afgezegd. Boulevard-presentator Albert Verlinde beweerde op tv dat zijn redactie de afzegging via Halsema’s Twitter moest vernemen, maar dat is volgens de politica niet waar. “Nu Albert Verlinde een lintje heeft gekregen mag hij niet meer jokkebrokken. Over RTL Boulevard is uitgebreid telefonisch contact geweest en er is ook telefonisch afgezegd“, zegt Halsema.

In de week voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni zullen diverse politici aanschuiven bij RTL Boulevard. Zo hebben onder meer Jan Peter Balkenende (CDA), Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV) hun medewerking al toegezegd.

Halsema van GroenLinks doet niet mee. “Er ligt een verzoek van RTL Boulevard om, net als Balkenende in 2006, aan hun ‘entertainmentsdesk’ te staan. Aardig, maar nee dank!“, liet ze vorige week op Twitter weten.

Verlinde beweerde woensdag dat GroenLinks niet persoonlijk heeft afgezegd. “Ze heeft niet eens ons geantwoord, maar dat via Twitter gezegd. Dat is niet netjes.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen