Derek Ogilvie bezoekt dorpen in nieuwe RTL 4-reeks

Foto: Nick van OrmondtDerek Ogilvie brengt voor zijn volgende RTL 4-programma ‘Derek Ogilvie’ een bezoek aan dorpen in Nederland. Daar zal hij readings geven in buurthuizen of schoolaula’s. De eerste uitzending is op 6 mei om 21.30 uur. “Ogilvie stapt voor deze serie de wijde wereld in, want binnen kleine gemeenschappen, buiten de grote steden, werkt een groot verlies van een familie door op het buurtgevoel en de saamhorigheid van plaats- en streekgenoten“, zo vertelt een zegsman van RTL woensdag.

Het medium Derek Ogilvie maakte de afgelopen jaren verschillende programma’s voor RTL 4, waaronder The Ghost Whisperer en Family Circle. Nu volgt het gelijknamige programma Derek Ogilvie. “Zoals de kijker het van hem gewend is, voelt Derek steeds eerst de ruimte aan op de aanwezigheid van spirits. Naast de bijeenkomsten komt Ogilvie ook bij mensen thuis voor uitgebreide familiereadings en schiet hij te hulp wanneer er niet gecommuniceerd kan worden met een kind.”

Volgens RTL heeft Nederland veel waardering voor Ogilvie. “Wat Derek Ogilvie bijzonder maakt en waarom het Nederlandse publiek hem zo waardeert, is dat de informatie die hij doorkrijgt zeer gedetailleerd en concreet is. Met de nodige zelfspot en humor weet Derek op zijn bekende confronterende manier mensen te helpen die worstelen met vragen over een overleden dierbare of wachten op een bevestiging dat hun overleden geliefden bij hen zijn. Geen enkele reading is hetzelfde en verhalen kunnen soms een compleet andere wending nemen.”

Na afloop van de eerste uitzending, op donderdag 6 mei om 22.30 uur, neemt Ogilvie plaats achter de camera voor een videochat op rtl.nl.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen