Yolanthe presenteert Stedenspel voor de TROS

Foto: William RuttenYolanthe Cabau van Kasbergen gaat in de zomer het TROS Stedenspel presenteren op Nederland 1. In dit programma strijden een Nederlandse en een Belgische stad of dorp tegen elkaar. Elk team bestaat uit vier mannen en vier vrouwen, die spellen moeten spelen in, op, naast of boven een enorm zwembad in de studio. “Ik ben superblij met deze nieuwe presentatieklus. Het TROS Stedenspel wordt een echte zaterdagavondshow voor de hele familie“, zegt Yolanthe.

De eerste uitzending van TROS Stedenspel is op zaterdag 17 juli. “We pakken uit met spectaculaire spellen, die zich allemaal afspelen rond een enorm zwembad in de studio. Ik vind het heel leuk dat de competitie gaat tussen steden in Nederland en België. Ik verheug me erop om, samen met mijn Belgische collega, het TROS Stedenspel wekelijks te presenteren op Nederland 1. We gaan zeker veel plezier maken, maar we zullen de punten ook niet uit het oog verliezen.

Sponsspel, Pinguinspel, Waterklimmuur en Bootjesspel zijn namen van de spellen die gespeeld worden. “Een gigantisch zwembad met afmetingen van 25 keer 35 meter staat centraal. Natuurlijk kan het niet anders dat veel van de deelnemers een nat pak zullen halen. In de finale, het Boomstammenspel, wordt duidelijk wie met de eer gaat strijken: de Nederlanders of de Belgen“, zegt een woordvoerder.

Het TROS Stedenspel is een samenwerking met de nieuwe Belgische commerciële zender EXQI. Wie namens hen gaat presenteren, is op dit moment nog niet bekend.

Yolanthe presenteerde eenmaal eerder een programmaserie op Nederland 1. Het programma Twinzz bleek echter zeer lage kijkcijfers te halen.

TROS Stedenspel is vanaf zaterdag 17 juli om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen